Mersz éjfélkor a sötétben, halovány gyertyafény mellett tükörbe nézni?
timey95:
Nekem is nemrég szeretlek fel egy nagy tükröt pont az ágyam elé.. Nem tudom megállni, hogy ne nézzek bele..
Őszintén szólva, mióta az ezotéria rovatot olvasom, azóta felkapcsolt kislámpánál alszok..:D Most le lehet hülyézni, de ez így van.
Kérdező: Egyértelműen NEM merem és nem is akarom megcsinálni, nem fogja senki kikaparni a szemem, de jobbnak látom, ha ezzel nem szórakozok, mert akármi történhet. :)
Azért annyira nem vagyok ronda, hogy ne merjek tükörbe nézni. :P
Nem félek magamtól. A tükörben maximum magadat találhatod meg. Ha nem félsz a belső énedtől, akkor nincs mért félni belenézni éjfélkor, halovány gyertyafénynél. Én imádom a tüzet, imádom az estét, amikor a fények kialszanak. :) Mért ne merném megtenni? :D (egyébként már csináltam is, de azt hiszem 23 óra volt, nem éjfél.)
Én ezeket a dolgokat nem így hallottam.
Éjfél előtt pár percel a tükör elé kell állni teljes sötétségben(csak egy gyertya van melletted),és a saját szemeidbe nézni.Pislogni nem szabad,mert akkor nem ér semmit az egész.Állítólag torzulni fog az arcod,és a rossz énedet fogod meglátni.Viszont azt mondták,hogy ilyenkor semmiképp nem szabad megijedni,sem megfordulni.
Egyszer már elkezdtem ezt csinálni,de nem mert folytatni...nekem annyi történt az egészből,hogy körülöttem minden elkezdett egyre jobban homályosodni,az arcom kezdett fura alakot felvenni.Annál a pillanatnál eléggé megijedtem és inkább lehunytam a szemeim.Mire kinyitottam minden normális volt.
Szóval nyugodtan próbáljátok ki...persze csak az aki hisz az ilyesmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!