Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mersz éjfélkor a sötétben,...

Mersz éjfélkor a sötétben, halovány gyertyafény mellett tükörbe nézni?

Figyelt kérdés
Bármennyire nem hiszek ezekben a dolgokban, nem mertem megtenni..o.O
2011. jan. 30. 15:50
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
ha nem fésülködni megyek igen, mert különben jön valami fura nevű boszi és kikaparja a szemem
2011. febr. 20. 16:57
 42/48 anonim ***** válasza:

timey95:

Nekem is nemrég szeretlek fel egy nagy tükröt pont az ágyam elé.. Nem tudom megállni, hogy ne nézzek bele..

Őszintén szólva, mióta az ezotéria rovatot olvasom, azóta felkapcsolt kislámpánál alszok..:D Most le lehet hülyézni, de ez így van.

Kérdező: Egyértelműen NEM merem és nem is akarom megcsinálni, nem fogja senki kikaparni a szemem, de jobbnak látom, ha ezzel nem szórakozok, mert akármi történhet. :)

2011. júl. 1. 18:31
 43/48 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Nem szeretlek fel 1 tükröt, hanem SZERELTEK!:D
2011. júl. 1. 18:32
 44/48 anonim ***** válasza:
Azért én már egy kicsit idős vagyok ehhez :) Nyugi, ki lehet nőni ezt a korszakot. Most még eléggé fogékony vagy az ilyen dolgokra, csak ne nagyon nyakald be az összes baromságot, amit itt olvasol :)
2011. júl. 9. 17:53
 45/48 anonim ***** válasza:
Merek, természetesen. Bár lehet, hogy egy ilyen témájú horrorfilm megnézése után kicsit átgondolnám, de amúgy alap. Miért, mitől félnék?
2011. júl. 9. 18:38
 46/48 anonim ***** válasza:

Azért annyira nem vagyok ronda, hogy ne merjek tükörbe nézni. :P

Nem félek magamtól. A tükörben maximum magadat találhatod meg. Ha nem félsz a belső énedtől, akkor nincs mért félni belenézni éjfélkor, halovány gyertyafénynél. Én imádom a tüzet, imádom az estét, amikor a fények kialszanak. :) Mért ne merném megtenni? :D (egyébként már csináltam is, de azt hiszem 23 óra volt, nem éjfél.)

2011. júl. 10. 15:32
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
b@zdm$g, annyira bef0stam, megcsináltam éjfélkor, gyertya és tükőr, kimondtam a dédimnek a nevét, megláttam a tükőr előtt, csak mosolygott rám, valamit mondott de mivel ez csak egy tükőr nem tudtam mit mondott, így mutogatni akartam neki, és bazzeg a gyertya kialudt, mire meggyújtottam újra akkor egy ijesztő fej volt a tükőr előtt, akkor kifutottam a szobábol, és írom eztet, szóval skacok, ne próbáljátok ki, semmilyen körülmények között, nagyon ijesztő, és ez nem kamú
2011. júl. 11. 00:08
 48/48 anonim ***** válasza:

Én ezeket a dolgokat nem így hallottam.

Éjfél előtt pár percel a tükör elé kell állni teljes sötétségben(csak egy gyertya van melletted),és a saját szemeidbe nézni.Pislogni nem szabad,mert akkor nem ér semmit az egész.Állítólag torzulni fog az arcod,és a rossz énedet fogod meglátni.Viszont azt mondták,hogy ilyenkor semmiképp nem szabad megijedni,sem megfordulni.

Egyszer már elkezdtem ezt csinálni,de nem mert folytatni...nekem annyi történt az egészből,hogy körülöttem minden elkezdett egyre jobban homályosodni,az arcom kezdett fura alakot felvenni.Annál a pillanatnál eléggé megijedtem és inkább lehunytam a szemeim.Mire kinyitottam minden normális volt.

Szóval nyugodtan próbáljátok ki...persze csak az aki hisz az ilyesmiben.

2013. máj. 8. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!