Mersz éjfélkor a sötétben, halovány gyertyafény mellett tükörbe nézni?
Hm..
Ha sokáig nézned magad, eltorzulhat az arcod, és később már nem magadat látod benne;
Meglátsz magad mögött valami túlvilági alakot;
Láthatod a tükörben a saját halálod/jövőd;
A 3x kimondott misztikus élőlény megjelenik.
Hirtelen ezek jutottak eszembe, miről hajdanán olvastam.
Kedves 15:54
Anyira nagyra vagy, hogy te belemersz nézni a tükörbe. Te pontosan olyan vagy aki minden nem anyira komoly kérdésre kötelező egy rosszindulató megjegyzést tenni. Ha nem tudsz érteleset mondani inkább ne írj semmit. Jah és mielött megkérdeznéd én is budapesti vagyok és 4 es átlagó 14 éves fiu.
Egyébként én se hiszek abban, hogy este a tükörbből kiugrik egy szörny, de valamiért én se szeretek belenézni a tükörbe. Hiszek a szellemekben, de ez valszeg a horrorfilmektől van, hogy mindig a háta mögött jelenik meg a gyilkos szellem. :D Ez olyan, mint hogy a sötéttől kicsit mindenkinek kéne félnie, mert benne van az ember ösztöneiben.
Még nem jutott eszembe... Ennek két oka van:
-Általában alszok olyankor...
-Úgy be vagyok b@szva, hogy eszembe se jutna...
Természetesen.
Idézéshez rituálé kell, szándék arra hogy megjelenjen, és a gyertya elhelyezkedése is fontos :)
Nem kellene félned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!