Mersz éjfélkor a sötétben, halovány gyertyafény mellett tükörbe nézni?
Nem merek xD xD
ez amolyan hülyeségnek hangzik...
egyik tesómat kameráztam mikro beszélt (nappal) és ott volt mellete a tükör és arra nézett meg vissza...
és a videón mikor belenézett a tükörbe meg vissza akkor a tükörbe maradta a feje ugyan úgy... nem mozdult -.-
Nah ezért nem merek én se este tükörbe nézni... xD
Én sem merek.. Lehet, hogy az egész hülyeség, de mi van, ha nem? oO (Egyébként én hiszek a szellemekben meg az ilyen túlvilági lényekben.) A szobámban nemrég lett felszerelve egy viszonylag nagy tükör. Mikor este (~éjfél körül - elég későn fekszem :$) elmegyek előtte, és eszembe jut Bloody Mary meg a többiek, hirtelen megrettenek, sőt, néha a hátam mögé is nézek, meg felkapcsolom a nagy lámpát..xD Kicsit beteges. :D (Hú, most is egyedül vagyok itthon. Ilyenkor annyira fura, minden kis zörejre felkapom a fejem, ha zenét hallgatok, sokszor leállítom, hogy ,,hallgatózzak", a tükröket pedig messziről kerülöm. :D)
Unokatesóm egy másik változatát ismeri ennek az éjféli tükrös-gyertyás dolognak. A ,,rituálé" kb. úgy zajlik, mint a többinél, csak itt egy legalább féléve meghalt valakinek a nevét kell mondani (rokon vagy közeli ismerős), és a szelleme elvileg megjelenik a tükörben. Nem szabad hátranézni, míg ottvan, mert különben magával visz a túlvilágra.
Lehet, hogy tényleg hülyeség. De én ezért nem próbálom ki az ilyeneket. Nem érdemes kockáztatni. :]
Pont 00:00kor néztünk bele a tükörbe a tesóinkal..kicsit nagon rondább volt a fejünk mint amilyen eredetileg...
De nem fostunk be!
rosszul csinaltad utolso...
nem magyar ido szerinti ejfel, hanem hawai ido szerint.
( gondolom ez lesz a magyarazat arra, hogy nem lattal szellemeket, esetleg a te orad nem jar jol, de az biztos nem kap majd kreditet, hogy esetleg ez is hulyeseg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!