Mersz éjfélkor a sötétben, halovány gyertyafény mellett tükörbe nézni?
Figyelt kérdés
Bármennyire nem hiszek ezekben a dolgokban, nem mertem megtenni..o.O2011. jan. 30. 15:50
21/48 anonim válasza:
"Ha sokáig nézned magad, eltorzulhat az arcod, és később már nem magadat látod benne;
Meglátsz magad mögött valami túlvilági alakot;
Láthatod a tükörben a saját halálod/jövőd;
A 3x kimondott misztikus élőlény megjelenik.
Hirtelen ezek jutottak eszembe, miről hajdanán olvastam."
ezeket nem olvastad,hanem tvben láttad...
22/48 A kérdező kommentje:
Tévedésben vagy, számtalanszor nézelődtem e oldalon, memóriám soha nem csal, e hamisnak bizonyuló feltételezéseket olvastam, ebben biztos vagyok : D Tv-t nem nézek. De most már ezek egyre szánalmasabbnak tűnnek. Nem tudom mi volt velem mikor e kérdéseket feltettem, de tényleg nem mertem a pillanatban tükörbe nézni ilyes körülmények közt:D Na mindegy, köszönöm a válaszotokat.
2011. febr. 1. 20:29
23/48 A kérdező kommentje:
Ez tényleg egyre nyomorultabbnak tűnik o.o nem ilyesfajta ember vagyok
2011. febr. 1. 20:32
24/48 anonim válasza:
25/48 anonim válasza:
Szellemek pedig vannak, de így nem valószínű, hogy megidézel bármit is. Ha ennyire érdekel a téma, segíthetek megidézni valamit ha akarod, de a tükrös idézéseket nem javasolnám. (legalábbis kezdésnek semmiképp)
26/48 A kérdező kommentje:
Az a videó nagyon jól sikerült:) Elképesztő, hogy emberek mily érdekes dolgokra képesek egy kis vágással o.O
Utolsó: E-mail?: D
2011. febr. 2. 18:19
27/48 anonim válasza:
ja, ha gondolod, írj privátot, beállítottam, hogy tudj.
28/48 anonim válasza:
18:12-es voltam, csak lemaradt
29/48 anonim válasza:
Amúgy kérdező, miért beszélsz úgy mint aki a 18.századból jött?
30/48 A kérdező kommentje:
Talán túl sok Jane Austen könyvet olvastam.: D
2011. febr. 2. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!