Éppen pihentem amikor a sötétben megjelent egy "fekete szellem" a vállamhoz ért, és nevetett rajtam, Majd nagyon gyorsan elfutva mosodott el és tünt el az ágyamtól. Mi lehetett ez?
nem álmodtál.. ezt a fekete valamit (amit en nem neveznek szellemnek) en is lattam ket masik baratnommel egyutt kb 5 éve a koliban.. alapbol tortentek mar fura dolgok akkoriban es mindig félve aludtunk el, neha nem is mertunk a sajat agyunkon aludni. egyszer miuatan lekapcsoltuk a villanyt meg beszelgettunk picit. felhomaly volt a szobaban es akkor vettem eszre hogy az agy mellett egy fekete alak all. konnyen kiveheto volt mindene, felrebiccentett fejjel nezett felenk es horgott. nem hangosan, de lehetett hallani. tudtam, hogy baratnoim is latjak mert csond lett. mindossze par masodpercig lehetett ott de en nagyon megijedtem. becsuktam a szemem es mire kinyitottam mar nem volt ott semmi. de tudom, hogy minket nezett. nem lehet ezt bekepzelni es nem álom volt nekem sem. meg csak faradt sem voltam.
aztan en masik suliba kerultem es a masodik felev vegen egyik nap jott az egyik osztalytarsam es mondta: hogy teljesen kivan, mert vele is fura dolgok tortennek. elmeselte, hogy mik es koztuk szerepelt ez a "feketeség" is.
pont a furdoszobabol jott ki a szobajabol. es akkor ugy erezte mintha valamibe beleutkozott volna, erre vissza is lepett egyett es latta maga elott azt a valamit. mire felkapcsolta a szobaban is a villanyt mar nem volt ott. horgesrol o nem mondott semmit. ezek szerint csak nehany embernek horog. koszonom, h kivalasztott lehettem ezuton is :)))
amugy rengeteg ilyen sztorim van, mindig megtalalnak ezek a lények.
de a lenyeg, hogy semmikepp nem almodtal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!