Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mersz éjfélkor a sötétben,...

Mersz éjfélkor a sötétben, halovány gyertyafény mellett tükörbe nézni?

Figyelt kérdés
Bármennyire nem hiszek ezekben a dolgokban, nem mertem megtenni..o.O
2011. jan. 30. 15:50
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
52%
Igen.
2011. jan. 30. 15:51
 2/48 anonim ***** válasza:
Persze, ha látok valamit, az főnyeremény...
2011. jan. 30. 15:52
 3/48 anonim ***** válasza:
51%

az a helyzet, hogy en nem csak merek, de van egy kepessegem, amivel a tavolba latok. Most peldaul latlak magamelott. Ez ezzel jar.

te egy 15 eves egyszer bukott a tanulast amugy hanyagul vevo kisvarosi fiucska vagy, aki elkaparja a pattanasait jobbkezzel

2011. jan. 30. 15:54
 4/48 A kérdező kommentje:
13 éves lány vagyok, 4.3-as átlaggal(évvégre kiűnő leszek;D), ráadásul pesti:"DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. jan. 30. 16:11
 5/48 anonim ***** válasza:
Igen merek, mert nem fog történni semmi...
2011. jan. 30. 16:13
 6/48 anonim ***** válasza:
81%
Arany bogaram! Én éjfélkor édesdeden alszom, a fene se fog azért éjfélkor felkelni, hogy remegő térdekkel valami homályt nézzek a tükörben.
2011. jan. 30. 16:15
 7/48 anonim ***** válasza:
0%

de legalabb a pattanasaid elvakarod. Egyebkent off tudom, de "pesti" az pest megyeit jelent. A varos amit a 4.5 os atlagoddal le akartal irni az budapesti... tudod a pest az csak varosresz vagy megye. A Budapest az a varos, ha mar.

elnezest, meg annyival kiegeszitenem, hogy nagyon udvozendo, hogy nem hiszel ilyen dolgokban, ennek ellenere, ha nem merted mered kiprobalni, akkor megiscsak hiszel benne.

arra kerlek, hogy tartsd meg a jo szokasod, es ne higyj el minden baromsagot, es a gyakorik ezoteria rovatat csak szorakozasbol olvasd, ne tudasmegszerzesbol, mert ha valahol, itt aztan nagyonsok a futobolond

2011. jan. 30. 16:22
 8/48 A kérdező kommentje:
Meow o.O
2011. jan. 30. 16:27
 9/48 A kérdező kommentje:
Egyébként 4.3 és 4.5 között átlagszámításban rengeteg különbség van.
2011. jan. 30. 16:35
 10/48 anonim ***** válasza:

Volt olyan régebben, hogy egész este gyertyával világítottam lámpa helyett, csak úgy romantikázásból. Akkor éjfél utánig nem aludtam. A szobámban meg volt egy nagy tükörasztal, az ággyal szemben és óhatatlanul is biztos belenéztem párszor. Szóval nem nagyon foglalkozok ilyesmivel.

Egyébként mitől is kellene félni? Van erről valami babona?

2011. jan. 30. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!