Mi volt életedben a legfélelmetesebb paranormális tapasztalatod?
Én nap estig mesélhetnék...a Bükk-ben 1-bizonyos barlang szálónál(a barlang kivan alakítva elég szépen aludni lehett ott meg minden) hajnal 2-körül járkálás de mintha ember súlya alatt lévő kavicsok zörögtek volna kopogás az ajtón mi össze sz@rtuk magunkat egy szkeptikus ismerősünk is ott volt nem hitt nekünk de azért a kését szorongatta mert a füle neki se rossz.
Ugyan itt egyszer felmentem egy csávóval 2-en voltunk narancs sárga szempárok bukantak fel alkonyatkor...olyan veszély érzetem a büdös életben nem volt.Monta h biztos a város fényei csak ezzel az a bökkenő h a város a sziklás részen túl van és még nincs azaz őz vagy akármi ami meg kapaszkodhatna ott(meg jegyzem mélyen az erdőbe van ez a szép kis hely) 3 szempár volt egy eltünt15p-n belül 2 maratt hát azért befostunk 2 órán keresztül ott voltak tűzgyujtás elött jelentek meg úgyhogy még közel sem verődhetett volna vissza a fény a szemükről már ha állatok voltak...kora tavasszal volt és hűvös écaka szal szentjános bogár végkép nem és nem nem halucináltunk. Nappal gyönyörű az a hely de még pár sztory történt ott és jó régen nem mentem fel valahogy elég volt nekem az a pár "figyelmeztetés".Állítólag arról a szikláról sokan ugrottak le azaz lettek ön gyilkosok.
Mondjuk én erdő szellemekre gyanakszok már aki hisz az ilyen dolgokban.
15:09
en is olvastam mar ezt a sztorit mashol,nem tudom h a tobbi sztorid igaz e de elhiszem oket, kiveve az utolsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!