Mi volt életed legfélelmetesebb pillanata?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 21:53
1/32 anonim válasza:
Amikor éjszaka a sírkertben odajött hozzám egy embernek látszó, és belesúgta a fülembe: "Én is féltem, amíg éltem!"
3/32 anonim válasza:
amikor egy őrült idős néni baltával megtámadott és csak egy pillanaton múlt, hogy a fejembe állítsa a baltát.. :D így leírni vicces, átélni NEM
4/32 anonim válasza:
Amikor autóbalesetet szenvedtem.
5/32 anonim válasza:
Mikor megpróbált széttépni egy kóbor és veszett Rottweiler. :(
6/32 anonim válasza:
Amikor rám támadt egy szabadon lévő kutya.(csivava)
7/32 anonim válasza:
Mikor valami nagyon rosszat éreztem belülről,ültem a szobámban,sötétség,de a laptop világított és hirtelen totál hideg lett..:/
8/32 anonim válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:32
Te nagyon ismerős vagy nekem valahonnan.:)Egyébként nekem is volt már pánikrohamom.
9/32 anonim válasza:
Amikor 10 éves voltam és egy németjuhász kutya marcangolta a jobb karom - szerencsére megmaradt a kezem, viszont fél évig kötözésre jártam.
10/32 anonim válasza:
mikor apám nekemugrott. kostolgatott , én meg mondtam hogy sok volt a tinta. nekemugrott. az asszony közénkállt és ő kapott. ...... nem részletezem. de egyszer fordult elő. ő inkább lelki terrort alkalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!