Mi volt eddig a legfélelmetesebb rémálmod?
Nagyon sok volt. Tegnap este nagyon ijesztőt álmodtam. Tényleg nagyon valóságos volt.
Na szóval a suliban voltam és a bűbájos boszorkákból az a rövidhajú csaj meg akart ölni engem és a másik boszit. Rohantam ide oda. Ő engem vmi tüskékkel dobált. Meg mindenféle késsel. Utána iskerült kimenekülnöm a suliból,ahol ott voltak már a nagyimék a kis kocsijukkal és vártak engem én meg gyorsan bepattantam és elhúztunk. Ezek után mindenféle hülyeség következett. Az volt a borzalmas viszont,amikor ott küzdöttem azzal a boszival,nem emlékszem pontosan már az egész álomra,ezért nem is tudtam olyan jól vissza adni a félelmetes részeit.
Másik. ... Otthon voltam és már aludtam,este fele lehetett. Zajokat hallottam kintről és ki néztem a szobámból. Valaki az ajtóval babrált,bejöttek idegen hapsik. Nagymamám,anyum,apum,nagypapám aludt az ágyon. Én egy másik szobában. Azok az emberek lelőtték őket egytől-egyig és utána elhúztak. :'( Borzalmas volt.
Ennél rosszabbak is voltak gondolom,de most nem jut eszembe több.
A tegnap esti. Nagyon ijesztő, és valóságos volt.
Röviden:
A közeli jövőben játszódott, fehér folyosók. Elmozdítottam a padlót, és beleestem a lyukba, amiben víz volt. Ezt midnig visszapörgettem, de mindig beleestem. A végén egy disznó került bele. Megszöktem, és valami fura, fekete ügynökök jöttek utánam, köztük több alakváltó, meg árnyék.
Így nem hangzik félelmetesnek, de igazából nem is tudom jól leírni, annyira szürreális volt az egész. Valamelyik részére nem ismerek magyar szavakat, amivel ki tudom fejezni.
21/F
Én háromszor is álmodtam már azt, hogy fejbe lőttek.
Az egyikre emlékszek pontosan, abban annyi volt, hogy ismerősökkel egy lakásban voltunk, beszélgettünk, és hirtelen valami gengszterek fekete cuccban betörték az ajtót, és az egyik ismerősömtől kérdeztek valamit, úgy hogy rá fogták a pisztolyaikat, de ő nem tudott rá válaszolni. Erre én mondtam nekik, hogy ha nem tudja akkor hiába kérdezik, majd felém fordult az egyik gengszter, és kérdezés nélkül fejbe lőtt. Éreztem, ahogy zuhanok a padlóra, és elgyengül a testem, és nem látok semmit, de még hallom ahogy mondja a gengszter, hogy így jár mindenki aki meg mer szólalni...
Nagyon élethű volt, és elég rossz rá visszagondolni. :(
Pedig nem szoktam akciófilmeket, thrillereket stb. nézni, sőt egyenesen utálom az ilyen NCIS, CSI stb. sorozatokat is, szóval nem is értem hogy álmodhattam ilyet. Ráadásul többször is.
Álmomban egy felderítő csapatban dolgoztam. Már nem tudom milyen osztag volt, de engem is berendeltek. Egy régi kastély szerű valamiben szálltunk meg, amiről keringett egy történet mi szerint ott egy király vagy királynő (már nem tudom) élt, aki megölt nagyon sok embert és emiatt a falu lakói megakarták ölni őt, ám ez nem sikerült, De azóta nem látták többet . Olyan hírek is keringtek róla, hogy egy boszorkány volt valójában.De voltak olyanok, akik látták őt a kastélyban vannak akik szerint mindig ott él azóta is. Szóval ott szálltunk meg, és éjszaka hallottam egy zörejt a kinti folyosóról. szólta m a többieknek akik szintén felriadtak. Aztán a következő kép az volt, hogy a szobába hirtelen beront egy nagy termetű, szőrös valami aminek hegyes karmai voltak és nagy szárnyai. Nekem rontott, a mellkasomnak, szinte éreztem ahogy nekem jött ez nagyon durva volt. És arcra is ronda volt, mint egy boszorkány úgy nézett ki. Szőrös volt mindenhol. A többi társamat megölte, én viszont életben maradtam meg még páran rajtam kivül. Próbáltuk megölni de nem sikerült. Körülöttünk mindenhol csupa vér volt minden. Ennyire emlékszem.
Még gondolkozok, ha van még leírom :-)
Én még kiskoromban, édesanyám apukája meg anyukája a szomszédunk, tehát a papám és a mamám :) mára már csak a papám, és hát láttam is hogy van ez a probléma meg szüleimtől is hallottam hogy túl sokat isznak.
Ezzel kapcsolatban álmodtam hogy papám átjött hozzánk részegen és (hát akkor még kis p*csösként) igazából nem bántott senkit bár én azt éreztem hogy bántani akar. Annyira nem emlékszem már a történetre de a papám arca az álomba valami félelmetes volt :/
Nem hangzik vészesnek valamiért még is ezt tartom a legrémisztőbbnek talán azért mert volt valóságalapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!