Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt a legrosszabb remalmod...

Mi volt a legrosszabb remalmod? Veled tortent mar ilyesmi, mint velem?

Figyelt kérdés
Sose gondoltam, h ilyen tortenik majd velem. Olyan volt, mint egy horrorfilm, aminek a foszereploje en vagyok. Ejfel korul felebredt a 2 eves kisfiam. Atmentem hozza, befekudtem melle az agyaba. Gyorsan visszaaludt. Kikaszalodtam, visszamentem a halonkba, a ferjem melle. Olyan fel ketto korul megint felsirt a gyerek. Ferjem kelt fel helyettem, befekudt a gyerekmelle o is. Gyorsan vissza is aludtam. Nemsokara hallom, h megint sir a gyerek. Ilyen nincs. Ferjem atjott, h menjek at a gyerekhez, mert nem bir vele. Kikaszalodtam az agybol, faradtan beestem a gyerek melle az agyaba. Gyorsan elaludtan a faradtsagtol. Egyszer azonban valami megmagyarazhatatlan okbol, felebredtem. Kipattant a szemem. Sose ereztem ilyet eletetemben. Halalfelelem volt rajtam, rettegtem a sotet szobaban, de nem tudtam mitol. Osztonosen odanyultam a gyerekhez, de nem volt mellettem. Sotet volt a szobaban, es tudtam, h nem vagyok egyedul. Leirhatatlan felelem. Tudod, h valami irtozatosan rossz fog tortenni veled, de nem tehetsz ellene semmit, mert csak te es az a valami letezik. Az a valami nalad sokkal hatalmasabb, mint fizikailag, mind szellemileg, en csak egy porszem vagyok. Nem latod, de tudod, h ott van, es hogy nagyon gonosz....A remulettol vezerelve kipattantam az agybol, de olyan benultnak ereztem a testem, alig tudtam mozogni, a felelemtol pedig kialtani se tudtam, nem talaltam a hangom. A foldon kuszva vanszorogtam a haloszobankba, h figyelmeztessem a ferjem. Tudtam, h valami iszonyu kozeleg. Benn a halonkban, meg nagyobb meglepetes fogadt. Nem volt ott a ferjem. Valaki fekudt az agyunkban, joval kisebbnek tunt a sotetben a ferjemnel. Kozelebb mentem, h megnezzem ki lehet az. EN VOLTAM. Ugy tunt, h alszok, es valami remalmom van, szabadulni probalok, de nem birok mozdulni, mert le vagyok benulva, nem mozognak a vegtagjaim. Kialtani probaltam, de helyette nyoszorgo hang jott ki BELOLUNK. Ujra az iszonyat retteges jott ram. Kialtottam ujra, ujra, ujra lerogyva, h Segitsen valaki! Mar inkabb vonyitasnak hangzott. Hallom, h jon valaki.... Ismeros a hangja.... mar nem felek annnyira. A foldon fekvo testem, hirtelen poziciot valt. Az agyban fekszem a halonkban, de meg mindig nem tudok mozdulni... A ferjem jon be a gyerekszobajabol. Ebreszget, kerdezgeti, h mi van velem. Felebredtem. Alig kaptam levegot, de a halalfelelmem elmult. Felebredtem.
2011. márc. 14. 16:02
 1/3 tetris ***** válasza:
100%

Elképesztően bizarr, félelmetes érzés lehetett. Talán testen kívül élményt éltél át álmodban. Amit érzetél, hogy mintha nem lennél egyedül a kisfiad szobájában, "jelenlét-érzés"-nek hívják.

Az is lehet, hogy csak álmodtad az egészet. Ma este bújj oda szorosan a párodhoz, és kérd meg, hogy öleljen át. Talán akkor nyugodtan fogsz tudni aludni ma éjjel.

2011. márc. 14. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján ez egy alvási paralízis lehetett.

Bővebben itt olvashatsz róla:

[link]

[link]

Nem egy kellemes dolog mert az esetek nagyrészében élénk hallucinációkkal jár,amik sokszor negatív élmény.(Pl:Sokszor álmodják azt hogy miközben ők mozdulatlanul,bénultan fekszenek az ágyon vmi idegen bemászik hozzá és elkezdi folytogatni)

2011. márc. 14. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem is alvási paralízis. Nekem is volt és elég borzasztó!

Próbáld elalvás előtt egy kicsit lecsillapítani az elméd, ne stresszelj nagyon, és akkor megelőzheted. (Nekem legalábbis sikerült ezzel kikerülnöm.)

2011. márc. 14. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!