Mi volt eddigi leges legrosszabb rémálmotok? Írjátok le részletesen.
Nekem egy kicsit elvont álom volt, de még évek múlva is emlékszem, milyen nehéz volt elviselni.
Azt álmodtam, hogy egy várban éltünk a gyeermekkori családommal, aminek nem volt kertje, csak bent létezett, olyan volt mint egy labirintus, rengeteg helységgel, amelyek kocsma-hangulat-világítással rendelkeztek és még sok családdal éltünk együtt. Nem lehetett kimenni, nem is volt "kinn", és csak keringtünk abban a várban, meg menekültünk egymástól, mintha zavarócskát játszanánk. Egyszer, mikor apám betöltötte a 45 évet, el kellett hagynia a várat, kiment(mert csak ez az év felett volt kifele), én pedig mentem vele egy kapuig és sírtam, nem akartam elengedni, de nem maradhatott, meg én sem mehettem vele, pedig abban a várban csak vele voltam jóban. Olyan volt ez mintha a menyországba ment volna át a pokolból. Én meg mardtam és szenvedtem tovább, meg sírtam apám után, és egyre sötétebb meg piszkosabb lett a hely. Nagyon szörnyű álom volt, még ha nem is tűnik annak de eljátszott az érzelmeimmel.
eladludtam ez volt a legrövodebb álmom és egyetlen rémálmom :)
szoval elaludtam --> terrorista kinézetü ficko fut felém valami nagy városban --> elővesz egy bszott nagy kést --> próbálok futni de elémugrik--> szétvágja a torkom
na ennyi kb. :D
Vannak visszatérő rémálmaim... a top 3 pedig:
1. Hatalmas tisztás és erdő, szürkület, vérfarkas falkák random feltűnnek az erdő szélein, és vonyítanak, elkezdenek felém futni, és próbálok menekülni, de alig visz álmomban a lábam.
2. Lemészárolják a családom.
3. Zombi-apokalipszis szerű álom, azaz idegenek, akik megtámadják az embereket, és azok átváltoznak közéjük valókká. Én egy kisebb csapattal (teljesen véletlenszerűnek tűnő ismerőseim) próbálok elrejtőzni a támadók ellen.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!