Mi volt eddig a legfélelmetesebb rémálmod?
Köszi a válaszokat :D
Nekem a legfélelmetesebb az volt amikor az emeleti szobánkban voltam, kinyitottam az ajtót, hogy kimenjek a folyosóra és ilyen nagy fekete japán írásjelek voltak a falakon. Iszonyatosan megijedtem, ordítottam, megfordultam és hasravetődtem (az ágyra) és ez olyan volt mint a lassított felvétel. És egy csomó ideig nem mertem mozogni. Az ajtót meg nyitva hagytam és emiatt is féltem. Aztán megint kezdődött elölről: odamentem az ajtóhoz (ami valahogy csukva volt) és kinyitottam és a falakon nem volt semmi, de akkor megint becsuktam és ismét kinyitottam és megint ott voltak a japán írásjelek és iszonyat volt amit éreztem olyankor.
És ez számtalanszor megismétlődött és sosem tudtam hogy mire számítsak az ajtó mögött. Olyan volt mintha órákig ez ment volna.
Aztán meg egy vaksötét hatalmas, üres szobában voltam és rettegtem, vártam hogy mikor ébredek fel és azt hittem soha nem fogok.
Hát szörnyen hülye egy álom volt és ha jól emlékszem nem csak egyszer álmodtam.
Azért még várok válaszokat! :D
Több elvetemült morbid álmom is volt már, de a körülményekhez képest nem féltem igazán. Atombomba robbant mellettem, szlovák katonák mészároltak le a családommal együtt, földönkívüliek kínoztak, kibeleztek egy konyhakéssel, elvágtam a saját kilógó aortámat, és kihívtam magamhoz a mentőt ebben az állapotomban.
A legfélelmetesebb álmom nem ennyire morbid volt, viszont nagyon beparáztam. Egy hosszabb álom végén esett meg, hogy elkértem egy lány mobiltelefonját, amin elnyomkodtam valamit, és tönkrement. Ezután a lány megkínált egy pohár borral, amiről később kiderült, hogy mérgezett volt. Először kezdtem részegnek érezni magam, ami nem lepett meg, de egyre erősödött, és mikor már indokolatlanul szédültem egy pohár bortól, akkor szólt valaki, hogy lehet, hogy mérgezett. Utána lefeküdtem, és egyre jobban elhagyott az akarat erőm. Meg akartam mozdulni, de mintha lebeszélt volna róla valaki, mintha nem lenne kedvem hozzá. Közben pedig tudtam, hogy meg akarok mozdulni, mert segítséget akartam hívni, szólni akartam, hogy haldoklom, de meg sem bírtam mozdulni. Akkor rájöttem, hogy nem az akarat erőm szállt el, hanem képtelen vagyok megmozdulni, de mintha a pszichém védené magát, hogy meg tudna ő mozdulni, ha akarna, de hát most éppen nem akar. Akkor bepánikoltam, és úgy döntöttem, hogy minden erőmet bevetem, hogy legalább megmozduljak egy kicsit, és akkor nagy nehezen sikerült megmozdulni, de a valóságban is megmozdítottam a kezem, ezért felébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!