Most csak komoly válaszokat kérek. Mi lehet ez? (a többi alul)
Szia! Én hiszek neked. Velem is hasonló történt nem olyan rég, elköltöztem otthonról albérletbe, de úgy hogy én béreltem egyedül a lakást. Velem 2x fordult elő az ami veled. Ülök a szobámba gépezek, nyitva a szobaajtó, és egyszer csak hallok egy nagy dörömbölést a bejárati ajtón... kinézek a kukucskálón, semmi. Aztán visszaültem, megint hallottam a dörömbölést a bejárati ajtón, de olyat is hallottam, hogy valaki a kilinccsel vagy a zárral szöszmötöl. Kinéztem a lépcsőházba, sehol senki. Ezen kívül, a lakásban mindig is voltak fura zajok, olyan volt, mintha valaki folyton járkálna a lakásban...
Egyébként, akik nem hisznek az ilyen dolgokban, és nem tapasztaltak ilyet, azok ne olvassák ezt a rovatot, vagy ha olvassák, akkor kíméljék meg a másikat a bunkó, gusztustalan beszólásoktól, azért ennyivel tiszteljük már meg a másikat na.
18/L
Képzeljétek el, hogy múltkor ülök a WC-n, és láttam egy árnyot de így 3D-ben (imax). Úgy megijedtem hogy majd besz@rtam xD olyan hülyeségeket írtok, persze vannak lelkek, de most komolyan, "megfogta valaki és hátrarepítette meg ilyenek" kiváncsi lennék hány évesek írják ezt...
Na mind1 no para szerintem a legtöbb ilyen esetben félreértések vannak. Nyugodj meg, és induljatok el a szüleiddel kézen fogva a zaj forrása felé. Picit legyetek óvatosak, de nem hizsem hogy kéne valamitől félnetek.
amúgy "természet nem lehet lakáson belül van az ajtó.és nem az ablakból hallom." - hacsak nem a lakáson belül van a bejárati ajtó, ami nem tudom hogy lehetséges, szerintem onnan is jöhet a zaj, de nagyon félre lehet az ilyeneket hallani hidd el! ne félj nyugszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!