Mi lehet ez vki látott már ilyet? Komoly válaszokat please
Figyelt kérdés
tegnap este feküdtem az ágyamon,és egy fehéren világító,kicsi pont elsuhant előttem..kicsit beparáztam..2010. máj. 11. 16:03
2/22 anonim válasza:
Én is láttam már ilyet...Az utcáról jön!Az autók lámpafénye...
4/22 anonim válasza:
kiesett a nagyi világító műszemgolyólya és véletleül arra repült
5/22 anonim válasza:
nos,én nem vagyok szkeptikus,de néha az ember,pl ha leszalad a vérnyomása láthat "csillagokat,fényes pontokat.Nem lehet,hogy ez egy ilyen fényes pont volt?
Ha biztosan nem,akkor angyal volt.
6/22 anonim válasza:
Ez előzőek baromságot írnak, ne hallgass rájuk. ez történt:
Raiden egy villámot szórt Sub Zerora, de véletlenül Gorot találta, aki rádőlt Reptile-ra és Scorpoinra.
Mindezeken jót röhögött Johnny Cage.
7/22 A kérdező kommentje:
Jajj de viccesek vagytok fiúk,lányok:-) utolsónak:inkább egy borotvált sunájú nagymellű kéjlevére vágytam volna:-)
2010. máj. 11. 16:42
8/22 A kérdező kommentje:
16:18 nem hiszem,a vérnyomásom rendben szokott lenni nem is éreztem magam rosszul,nem ilyen típusu dolognak tűnt.de nem éreztem semminek a jelenlétét a szobában,csak hirtelen elsuhant és meglepődtem az egészen,meg paráztam kicsit.
2010. máj. 11. 16:45
9/22 anonim válasza:
bocs,hogy megrémítelek vele de én olvastam ilyet a barátnőm meg én látunk ilyeneket..
10/22 anonim válasza:
... úgyértem nem kell aggónod, ha elfelejted biztos nem látod többé. Végülis a képzelet is játszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!