Látott-e már valaki tündéreket, és ha igen, hol, és milyen volt? : D
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mert bár én hiszek bennük, de még nem volt szerencsém egyhez sem. :/2011. szept. 20. 16:18
1/14 x) válasza:
A legtöbb ezoterikus dologgal ellentétben a tündéreknek sajnos tényleg nincs semmi valóságalapjuk. Ők tipikusan azok a "lények" amik csak a mesékben vannak. :) Ismertem egyszer egy lányt aki azt hitte hogy tündérek vigyáznak rá. Szegény elég beteg volt agyilag :/
2/14 anonim válasza:
szőke kék szemű ,kis termetű,kb 33-as a lába szereti a kakaót,és a maja a méhecskét ő a legjobb barátnője és persze a barbik,óvodák környékén elég sok van
most épp egy hárpia nagyon gyorsan átalakulnak ha valami nem tetszik nekik.
3/14 A kérdező kommentje:
Értem :) Nos, én is találkoztam már ilyen emberrel, ezért kezdtem én is hinni bennük, de igazad lehet :)
2011. szept. 20. 16:24
4/14 A kérdező kommentje:
:DDDD XD
2011. szept. 20. 16:25
5/14 anonim válasza:
Attól függ milyen tündérek. Amikor azt mondod, hogy tündér, kb olyan hatást érsz el, mint amikor azt mondod, hogy ufo.
6/14 anonim válasza:
Én láttam már, a 35-ösön volt éppen, azok a gyönyörű szőke tincsek, az a kecses láb és az a formás mell... Persze azonnal oda is mentem hozzá. Miután megérdeklődtem a tarifákat beszállt a kocsimba és elmentünk egy csendes helyre, jól szopott nagyon, a zacsit is nyalogatta és mélytorkoztatni is lehetett, doggyba folytattuk majd váltottunk lovaglóba és végül így mentem el. Azóta is kedves emlék ez számomra és mikor arra járok figyelem, hátha meglátom újra.
7/14 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam, mikor ezt kiírtam : D
Neked pedig köszi ezt a kellemse élményt, bár asszem nem pont ilyenre számítottam XD
2011. szept. 20. 17:09
8/14 anonim válasza:
Én sem voltam még tündérrel! XD kipróbálnám
9/14 A kérdező kommentje:
Ikszdéé XDD
2011. szept. 20. 19:07
10/14 anonim válasza:
17:07
Ez csak nekem hangzott prózaiul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!