Látott-e már valaki tündéreket, és ha igen, hol, és milyen volt? : D
ha igazi ,,mesebeli" tündérekre gondolsz én látom őket
kb.akkorák mint egy gyerek tenyere,mindenféle színüek legtöbb fehér fényben ragyok és a ruhájuk virág sziromból van
Nos, nekem volt egy tündéres élményem. Elmesélem:-).
2002-ben kint voltam pár osztálytársammal a budapest parádén. Kb az oktogonnál vettünk 2db 0,7Les vodkát + fantával kevertük. Nekem sajnos megfutott a kezemben, mert az én literes fantám fele vodkával volt tele. a másik fél liter fanta eltűnt azóta se tudom hova.Kicsit erős volt, de ez miatt még nem öntöttem ki:D Na a lényeg, hogy nagyon meleg volt tűzött a nap és már a kodály kőröndnél be voltam szédülve. Utána nagyon jó volt minden, csak a bonusra nem tudtam elmenni, mert nem voltam rá képes:D. Ja a tündérek igen: valami kocsiból szálltam ki és haza sem akartam menni ezért a ház előtti parkba kiültem. A fülem csöngött, de a közeli petúnia ágyásból valami fény derengett elő. Azt hittem a szemem állt be a sok stroboszkóptól de nem:D. Piros öltözéke volt és kb 10cm magas. Világított. Mondott valamit, de nem értettem tisztán: szerinte is jó az elektronikus zene, de ne vizeljek az ágyásra, max a fa tövébe de az állat tündérnek ne mondjam el. utána még valami lotto számokat is dalolt de vagy fél órán keresztül és volt közte három számjegyü is.:D Utána eltűnt. Ez volt az első kalandom:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!