Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi lehetett, nem értem....

Ez mi lehetett, nem értem. Más látott ilyet?

Figyelt kérdés
Reggel mentem a buszhoz, és rögtön ahogy ki értem az utcánkból ott ment egy férfi. Teljesen átlagos volt, elég magas, kék póló és nadrág, fekete baseball sapka. Az volt az érdekes, hogy rám se nézett mikor oda értem, sőt mikor elmentem mellette mert siettem akkor se nézett rám végig figyeltem. Valami végig azt súgta hogy menjek el a közeléből nem tudtam miért, olyan érzésem volt mintha nézne. Ezután kiértem végre az utcából a templomhoz, ahol befordult egy kutya, ami ha az erdőbe lettem volna biztosra veszem hogy farkas, de mivel a város szélén voltam ezért csak kutya lehetett. Nagyon megijedtem ahogy rám nézett, pedig nem féltem soha a kutyáktól, valahogy más volt a nézése mint egy rendes kutyának. Ezután kiért az utcából a magas férfi, ekkor a kutya ránézett, a férfi súgott felé valamit, amikor a kutya hátat fordított és elment az egyik utca felé. Itt már elég sietősre vettem, és végre kiértem a buszmegállóba. Ez reggel 5 előtt volt kicsivel, még mondhatni sötét volt.
2011. aug. 29. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
sötétbe mindenki jobban fél meg lehet kicsit üldözési mániád is volt nem?
2011. aug. 29. 22:30
 2/6 Démiennek szolics ***** válasza:
Szerintem nem kell komolyan venned, tök hétköznapi. :) Az is lehet, hogy ismeri a kutyát.
2011. aug. 29. 23:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán félek a sötétbe, és nem igazán van mániám afelől, hogy üldöznének.
2011. aug. 29. 23:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy a saját dögje volt, mindenesetre legközelebb én is mondok valamit a kutyusnak hátha elszalad nekem is.
2011. aug. 29. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy ismerte a kutyát, vagy azt mondta neki hogy húzzon el :P...nyugi ez még anyira nem paragyanús..
2011. aug. 30. 00:37
 6/6 nda.cicush ***** válasza:

Ez érdekes lehetett és nem véletlen én ném hagynám annyiba a dolgot hanaem kideríteném hogy mi is történt és hogy ki az...

Izgi ám egyben félelmetes ...........

2011. szept. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!