Halála előtt látott árnyakat a szeretted? Mi lehetett ez?
Az enyém igen. Nézte a kórház plafonját.
Próbált rá ésszerű magyarázatot találni, talán árnyék...
Csak ő látta.
Másnap meghalt.
Páromnál sorozatosan történnek események..
Már naplót írunk róluk..
Az első egy jelenés volt a furdőszobában, egy öregasszony arca kirajzolóott a csempén a gőzből..
2 napra rá tönkrement a mosgógép és a mikró egy ugyanazon napon..
fél évig semmi..
aztán együtt voltunk, és ő látta az ágy mellett állni de én csak hideget éreztem és borzongtam és nem tudtam mitől van lemeredve, nem reagált semmire kb 10 másodpercig, azt hittem már rosszul van..
2 nap múlva tönkrement az 1 hónapos lcd tv..
Akkor 7 hónapig megint semmi
Utánna álmodott ugyanezzel az öregasszonnyal, ami átment valóságba:
Hajnalban álmában megjelent ő felkelt, és az öregasszony az ajtóhoz "vezette" és kifelé mutatott de úgy hogy a keze átment az ajtón..
Az üvegen túl egy felakasztott férfi lógott a diófán..
Párom az ajtó előtt ébredt fel és tért magához..
Azóta ismét "várunk" kb egy éve hogy nem történt semmi..
Ugyanazt tapasztaltam, mint az előttem író, három szerettemmel is.
Nem kórházban, nem begyógyszerezve haltak meg, hanem itthon.
Két hete halt meg a nagymamám. Annyira beteg volt belázasodott hogy be kellet menni a korházba mindennap hozzá. Én nem mertem. Csak anyukám. A nagymamám annyira beteg volt hogy már szenvedett és beszélni se tudott. Anyum megvolt győződve róla hogy a nagymamám férje ott állt az ágy mellet. Ő is meghalt mikor anyukám kicsi volt. Utána soha többé nem látta de a nagymamám mindig arra nézett mikor be ment hozzá anyukám..
22/L
Az én papám el is mesélte néhányszor, hogy volt nála az apukája meg az én anyukám (lánya) - már rég nem voltak velünk. Már akkor éreztem, hogy baj van.
Aztán egyik napról a másikra valahogy nem ránk nézett már, hanem úgy át mindenen. Hülyén hangzik, de mintha más dimenziót nézne. És mondta, hogy ott vannak a pillangók, követte is a szemével.
Néhány nap alatt elment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!