Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha szeretted a párod, miért szakítottál vele?
Figyelt kérdés
Itt most nem azok válasza érdekel,akiket megcsaltak,vagy ti csaltátok meg őt2011. okt. 9. 19:35
1/14 anonim válasza:
Mert ha egyszer nem müködik,akkor minek raboljuk egymás idejét?
2/14 A kérdező kommentje:
De ha két ember igazán szereti egymást,nincs az a gond amit ne tudnának megoldani,még ha naponta több száz egyedülálló ellenkező nemű is szaladgál a világon.Vagy nem lehet megegyezni?Az emberek sosem várják meg,hogy elmúljon a szerelem?
2011. okt. 9. 20:04
3/14 anonim válasza:
mert agyilag rozzant..
exem is ezt tette... de még együtt voltunk.. szakitottam vele, visszakönyörögte magát majd én megsértettem öt azzal, h azt mondtam rá h önzö.. kihuzott egy szó nélkül külföldre, neten felszedett egy csajt, aki sikra ugy néz ki mint én és már ezt dörgölte az orrom alá.. . most h nekem is van már párom és sokat összefutunk.. kezd rájönni h hülye volt.. és kezdi magát visszasirni, de a csaj még mindig vele van söt távkapcsolatban élnek... de ahogy kiveszem a szavaibol semmit nem tud a csajról..
összegezve. logika?! semmi... mert ha elmul a szerelem, meg kell érteni. Nem egyszerre mul el a két oldalon. De ezen kivül másra magyarázat nincs. megcsalás is más...
Ha szereted a párod , értelmes ember nem szakit....de nem?
4/14 anonim válasza:
de, csak nem mindig veszik észre
5/14 A kérdező kommentje:
Én azt megértem,hogy hogyha a másik fél nem szeret engem már semennyire sem,és nem akar velem lenni,mert rendben van,elmúlt az ő részéről,nem tehet róla,és nem is szabad kierőszakolni,meg semmit sem.De azt egyáltalán nem bírom felfogni,amikor két ember szeretik egymást,ha nem is ugyanúgy mint az egyik a másikat,de szereti,akkor miért nem lehet megbeszélni a problémát,főleg hogyha olyan dologról van szó,ami szinte poén,annyira nem számít.Szerintem nincsen kapcsolat veszekedés nélkül,pont úgy mint ha a szüleimmel vesznék össze,akkor rögtön költözzek el,meg tagadjanak ki?(Tudom szülője csak egy lehet az embernek párja meg száz,de a lényeg hogy a szerettünkről van szó!!!!)Miért hiszik azt egyes emberek,hogy csak az a kapcsolat jó,ahol sosincs veszekedés?Egyáltalán létezik olyan?Ahol nullányi gond sincs?Vagy tényleg minden párkapcsolatnak vége van azért,mert 1x összevesztek,vagy 2x.
2011. okt. 9. 20:14
6/14 A kérdező kommentje:
Az embereknek manapság tényleg az a megoldás rögtön hogy akkor kiteszi a párját?Ha szereti is?Mert "még annyi ellenkező nemű van a világon"?
2011. okt. 9. 20:16
7/14 A kérdező kommentje:
Nem az az egyik legjobb érzés,hogy az ember bármit megtud oldani a párjával,azért a párja,mert képesek leküzdeni az akadályokat?
2011. okt. 9. 20:17
9/14 A kérdező kommentje:
Ide nem szeretném ki írni,mert hátha olvassa,sosem lehet tudni : )
2011. okt. 9. 20:32
10/14 anonim válasza:
Mert tudtam, hogy ő nem szeret annyira és nem egyeztek a jövőről alkotott elképzeléseink. Felismertem, hogy az időmet rabolja és bár mocsok módon fájt, de elküldtem. Ez gondolom te is beismered, hogy nem az a kategória, amin javítani lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!