Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és miért szakítottál a pároddal?
Exemmel 2.5 év után mert már nem szerettük egymást csak nyűglődtünk. Előtte pár hónappal is érezhető volt, hogy már nem jó ez így, csak a megszokás uralkodott. Békében váltunk el, teljesen lezártuk és barátok maradtunk. Szerintem jó volt így.
20L
Strucc-effektus... mély érzelmek és komoly gondok elől magába fordult, és magamra hagyott. Szakítani akartam visszakozott. Végül még ő szakított. Ezek után, kérdem én, volt-e okom szeretni őt? Nem. Kiábrándító egy ilyen pasi.
De miért kérdezed? Gondod van?
24L
4 darab napja gyarapítom a szinglik táborát.. tudtam, ha szakítok vele összeomlik.. de sajnálatból meg nem leszek vele, engem is tartottak úgy, mikor megtudtam ezt az egészet, .. . ne akarjátok azt átérezni.. szóval így lehet rossz neki most, de majd túllép rajtam.. egyszerűen már nem volt olyan minden mint az elején.. komolytalan volt, nem fogta fel a dolgokat..
4 hónap, pár napig voltunk együtt.. én 18f, ő 16l
Velem is szakított az exem, most próbáltam megbeszélni vele egy találkozót hogy legalább mondja el mit élt meg a kapcsolatban, de ő ezt nem hajlandó megtenni. Ennyit erről, meneküljön csak és nyomja a fejét a homokba, az új csávója szemmel láthatóan már ugyanabban a cipőben jár.
Nálunk az volt az oka hogy teljesen elvesztettem már az önbizalmam, és a józan ítélőképességem, utólag láttam hogy az exnek is sokat köszönhetek emiatt mert folyton intézte a veszekedéseket, és az összezördüléseket, továbbá folyamatosan a hibáimon lovagolt. Ha időben észreveszem akkor tudom kezelni, szóval én is hibáztam, és ez vezetett a szakításig. Még szerencse hogy legalább a vizsgáim sikerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!