Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már "csak" azért mert "még nem élted ki magad"?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 4 éve van barátom. Ő az első, minden vele történt meg először. Még csak nem is találkoztam előtte más fiúkkal. Neki én már a nagyonsokadik barátnője vagyok. Ő összeköltözésről beszél, én kétségbe esek. Szeretem, de közben gondolkodom ilyenek is, mint ami a kérdésben szerepel. Elhagyni sem akarom, de nem 30 évesen akarok rájönni, hogy jó lenne bulizni, meg másokkal ismerkedni.
No, ilyenkor mi legyen?
Köszi a válaszokat.
2011. aug. 8. 19:45
1/20 anonim válasza:
nem még.. de lehet h fogok, inkabb most eljem ki magam..
2/20 anonim válasza:
"nem még.. de lehet h fogok, inkabb most eljem ki magam.."
Kár érte, kiváló ügynök volt.
3/20 anonim válasza:
Ez a kiélés olyan erőltetett dolog. Miért lesz jobb, ha megdug még egy pár férfi? Számomra felfoghatatlan.
4/20 anonim válasza:
csak a hülyék takaróznak ezzel a szöveggel, lassan közelítek a 27 évhez de legalább 14 éve nem járok diszkókba, és elképzelni se tudnám hogy én még valaha menjek ilyen helyekre, és kizárt hogy ilyenért elhagynám a barátnőmet
5/20 anonim válasza:
Mi az hogy kiélni magadat? Gondolkozz már el rajta... megdugnak jó sokan, részegre iszod magad, meg ilyenek? Bulizni el tudtok menni együtt is. Szerintem is erőltetett dolog ez a kiélni magamat.... nekem sosem hiányzott.
6/20 A kérdező kommentje:
Nem a szex része izgat. Hanem konkrétan az ismerkedés, randizás, ilyesmik.
2011. aug. 8. 19:56
7/20 anonim válasza:
Lyuk, lyuk. Farok, farok. Szerinted mégis miben más az, ha valaki más hancúrozik veled, mintha a barátoddal tennéd? Mi az, amit tőle nem kapsz meg? Ha van valami extra igényed, akkor tessék szépen kinyitni a szádat, és kérni tőle. Azért vagytok egy pár. Beszéld meg vele, hogy mi az, amit hiányolsz, hátha ő is meg tudja adni neked, és akkor megkíméled magad ettől az egész kiélősditől.
8/20 anonim válasza:
Fiúként talán nagyobb értelme lenne ennek a kérdésnek, de hogy ezt egy lány teszi fel? Lehet, hogy olyan dolgokat művelnél, amit sokkal jobban bánnál utána, mint azt, hogy nem "élted ki" magad.
9/20 anonim válasza:
Kár érte, kiváló ügynök volt. - ezt h erted?
10/20 anonim válasza:
Nem szakítottam még így. De szerintem ez hülyeség. Nem járok szórakozóhelyekre max a környéken csajokkal kiveszünk egy házat és iszogatunk. Nekem ennyi is elég és a párom megbízik bennem tudja hogy nem csalom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!