Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottál már "csak" azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már "csak" azért mert "még nem élted ki magad"?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, 4 éve van barátom. Ő az első, minden vele történt meg először. Még csak nem is találkoztam előtte más fiúkkal. Neki én már a nagyonsokadik barátnője vagyok. Ő összeköltözésről beszél, én kétségbe esek. Szeretem, de közben gondolkodom ilyenek is, mint ami a kérdésben szerepel. Elhagyni sem akarom, de nem 30 évesen akarok rájönni, hogy jó lenne bulizni, meg másokkal ismerkedni.

No, ilyenkor mi legyen?

Köszi a válaszokat.

2011. aug. 8. 19:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

Én sem szakítottam még konkrétan ez miatt,és részben igazat adok az előzőeknek.

Viszont ha csak azért kapnék meg valamit,mert előtte emlegetnem kellett a barátomnak,akkor annak én nem tudok örülni(volt már rá példa.)

2011. aug. 8. 20:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
sztem szakíts vele mert nem ő az igazi.. ha az lenne nem jutna ez eszedbe
2011. aug. 8. 20:26
 13/20 A kérdező kommentje:

" Fiúként talán nagyobb értelme lenne ennek a kérdésnek, de hogy ezt egy lány teszi fel? "

Jaaaaaaaaa...hogy egy fiúnak van hozzá joga, de egy lánynak már kevésbé...bocs, én kérek elnézést.

Amúgy mondtam, hogy nem a szexről van szó.

De mégis honnan tudnám, hogy ő az igazi, mikor senki mással nem találkoztam?

Ez az egyik.

A másik pedig a féltékenység. Semmi szükségem arra, hogy állandó jeleneteknek legyek kitéve ha csak beszélgetni merek más fiúkkal.

2011. aug. 8. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:
sztem szakits vele. erre mondják azt, h kinőttétek egymást.
2011. aug. 8. 20:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Én írtam ezt:

" Fiúként talán nagyobb értelme lenne ennek a kérdésnek, de hogy ezt egy lány teszi fel? "

A mondatban ott van a talán...azért, mert ez ösztön, evolúciósan így van bennünk, DE én ezt elég nagy hülyeségnek tartom, mert az ember tud dönteni és gondolkodni:)

2011. aug. 8. 21:02
 16/20 anonim ***** válasza:
El fogsz menni, a kérdés, hogy mikor és milyen indokkal. SZerintem minél előbb tedd meg, így mindkettőtöknek marad időtök megtalálni majd azt, aki mellől nem akartok elmenni!
2011. aug. 8. 21:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Mégis, mi a jó abban, hogy összevissza "kiéled magad"? Tudod én nem is akarnék olyan nőt, aki korábban "nagy kanállal falta az életet". Bulizni a barátoddal is tudsz. A partnerről partnerre dolgot meg ne állítsuk már be pozitívumként...

A lényeg: Ha szabad akarsz lenni és el akarsz lazulni, azt kapcsolatban is lehet, mert nem csak a kicsapongás létezik az élet kalandjai közül. Ha mégis a kicsapongást választod, ám tedd, de kétes értékért szállsz síkra.

2011. aug. 8. 21:31
 18/20 anonim ***** válasza:
h lehet szórakozni úgy, h van baratod, meséld már el..
2011. aug. 8. 21:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 21, év elején szakítottam az első barátommal, akivel 5 évet voltam együtt. Nem volt benne semmi a végén, nem veszekedtünk, csak nagyon megváltoztunk és idővel eltűnt a szerelem, megszokás volt, kényelem, átlagos, unalmas napok, kevesebb beszélgetés. Éreztem, hogy kevés, pedig amúgy sosem veszekedtünk, és minden rendben volt. Mindent tudtunk a másikról, nagyon összeszoktunk, családdal is mindenki okéban volt, szóval semmi nehézség. Kezdtek neki megtetszeni mások, nekem is megtetszett más, itt realizálódott mindegyikünkben, hogy valami már nem okés és közös megbeszélés után mindenki a másik irányba, szabad lett. Barátok maradtunk, de valójában már nagyon régóta csak azok voltunk. Azóta együtt vagyok a második párommal, akivel nagyon jól érzem magam, és életemben nem éreztem így még senkivel (előtte sem az exszemmel) összhangban és önfeledtül boldognak magam. Adtam egy esélyt, és bejött. Voltak még barátjelöltek, és sok mindent tanultam az emberekről,ez nem feltétlen jelenti azt, hogy a kiélés azt jelenti, hogy lefekszek mindenkivel. Nálam a kiélés az, hogy nem tartoztam a szakítás után felelősséggel senkinek, mindent megtehettem amit akartam, egyedül lettem, önállóbb lettem, egyedül kellett döntenem. Több embert ismertem meg, és több élményem volt, sokkal. Nem bánom azt az időszakot, és azt sem, hogy elváltunk az elsővel - szép volt, de lejárt az ideje és az élet pedig rövid. Mert ha nem merünk lépni, belesüppedtem volna egy unalmas kapcsolatba, ami amúgyis már a végefelé közeledett volna, hiába volt kényelmes, és megszokott. Sose lettem volna újra szerelmes, és sok minden kimaradt volna. Ha igazán szerelmes vagy, akkor szerintem eltudod képzelni azt a pároddal, hogy milyen jó lenne vele örökké, de te ettől inkább visszakozol, félsz. Legyél őszinte, mit akarsz feláldozni a kapcsolatodért, mennyire fontos neked igazán és mit akarsz az élettől.
2011. aug. 8. 23:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Aki így gondolkozik, az ne akarjon kapcsolatot és ne szórakozzon a másikkal, hanem vállalja fel. Csak nehogy később bánja meg, hogy senki sem akar tőle komolyan semmit, mert híre ment, hogy 100-an mentek át rajta fél év alatt.
2011. aug. 9. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!