Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már "csak" azért mert "még nem élted ki magad"?
21 éves vagyok, 4 éve van barátom. Ő az első, minden vele történt meg először. Még csak nem is találkoztam előtte más fiúkkal. Neki én már a nagyonsokadik barátnője vagyok. Ő összeköltözésről beszél, én kétségbe esek. Szeretem, de közben gondolkodom ilyenek is, mint ami a kérdésben szerepel. Elhagyni sem akarom, de nem 30 évesen akarok rájönni, hogy jó lenne bulizni, meg másokkal ismerkedni.
No, ilyenkor mi legyen?
Köszi a válaszokat.
Én sem szakítottam még konkrétan ez miatt,és részben igazat adok az előzőeknek.
Viszont ha csak azért kapnék meg valamit,mert előtte emlegetnem kellett a barátomnak,akkor annak én nem tudok örülni(volt már rá példa.)
" Fiúként talán nagyobb értelme lenne ennek a kérdésnek, de hogy ezt egy lány teszi fel? "
Jaaaaaaaaa...hogy egy fiúnak van hozzá joga, de egy lánynak már kevésbé...bocs, én kérek elnézést.
Amúgy mondtam, hogy nem a szexről van szó.
De mégis honnan tudnám, hogy ő az igazi, mikor senki mással nem találkoztam?
Ez az egyik.
A másik pedig a féltékenység. Semmi szükségem arra, hogy állandó jeleneteknek legyek kitéve ha csak beszélgetni merek más fiúkkal.
Én írtam ezt:
" Fiúként talán nagyobb értelme lenne ennek a kérdésnek, de hogy ezt egy lány teszi fel? "
A mondatban ott van a talán...azért, mert ez ösztön, evolúciósan így van bennünk, DE én ezt elég nagy hülyeségnek tartom, mert az ember tud dönteni és gondolkodni:)
Mégis, mi a jó abban, hogy összevissza "kiéled magad"? Tudod én nem is akarnék olyan nőt, aki korábban "nagy kanállal falta az életet". Bulizni a barátoddal is tudsz. A partnerről partnerre dolgot meg ne állítsuk már be pozitívumként...
A lényeg: Ha szabad akarsz lenni és el akarsz lazulni, azt kapcsolatban is lehet, mert nem csak a kicsapongás létezik az élet kalandjai közül. Ha mégis a kicsapongást választod, ám tedd, de kétes értékért szállsz síkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!