Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már részed olyanban, hogy valakit nagyon szerettél, de az illetőnek el kellett mennie sok időre? Vártál rá? Hogy élted túl?
A barátommal nyár végén ismerkedtem meg. Minden csodálatos volt,harmónikus,imádtam őt,és ő is engem. Nagyon közel került a szívemhez,de sajnos történt egy nagyon rossz dolog,ami miatt el kellett mennie.
Lehet,hogy november végén látom,de lehet,hogy csak még később. Másfél hónapja várok rá,nem beszélhetünk,max havi egyszer levélben,és kezdek becsavarodni. Alig tudok mosolyogni,keveset eszek,aludni azóta max 7órát tudok,mindig rajta kattog az agyam,és még csak reménykedni sem tudok biztosan,mert nem 100%,hogy visszatér hozzám november végén.
Nem átvert,csak rossz dologba keveredett.
Valami ötlet,hogy mivel töltsem az időmet,hogy ne rá gondoljak folyton,és ne kattanjak be?
19L vagyok ő 22F.
Én anno rájöttem felesleg bele őrülni a várakozásba, hiszen a barátom sem akarna összejönni egy dinkával
szóval én kerestem új hobbit és azt művelem, közben vezettem egy füzetet amibe azt írtam le, mit kell együtt csinálnunk, ha visszajön.
Ez segített.
igen,én is írok naplót,minden nap,amikor már nagyon hiányzik,anyukám javaslatára. tényleg segít,de néha olyan elkeseredett tudok lenni!:(
Köszönöm a válaszaitokat.:)
Miféle rossz dologba keveredett?
El rabolták? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!