Mi lehet ez vki látott már ilyet? Komoly válaszokat please
Figyelt kérdés
tegnap este feküdtem az ágyamon,és egy fehéren világító,kicsi pont elsuhant előttem..kicsit beparáztam..2010. máj. 11. 16:03
11/22 anonim válasza:
Fényanomália volt, nyugi csak egy szellem:)
13/22 anonim válasza:
Szerintem a kontaklencséd elcsuszot amikor pisloktál és hirtelen látad olyan közel volt hogy beparáztál utána amikor ujra pislogtál a kontaklencséd visszament a helyére :D de lehet hogy szuperszonikus fényvolt a szomszédszobából :D
14/22 anonim válasza:
ne aggódj. ha biztos vagy benne, hogy nem vérnyomásprobléma volt, akkor a képzeleted, vagy a szemed is játszhat veled.
Én tavaly télen a karácsonyfa kicsi égői fényénél egy sötét alakot láttam, aki mire jobban megnézhettem volna az arcát, már el is tűnt. Nagyon beparáztam hirtelen, de azóta átgondoltam, ez akár ébrenálmodás is lehetett. :)
15/22 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2010. máj. 15. 18:29
16/22 anonim válasza:
17/22 anonim válasza:
03.07
Aztaaaaaaaaaaaa.............
18/22 anonim válasza:
Velem olyan történt, hogy magától felkapcsolat az érintős villanykapcsoló, amely csak emberi érintésre reagál.
19/22 anonim válasza:
fehér pont ? és elsunat elötted ? Sperma :D
20/22 A kérdező kommentje:
03:07 igen olyasmi csak nem villogott,és gyorsabb volt.
2010. júl. 28. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!