Szerintetek mi volt ez? Komoly válaszokat kérek, ha nem gond? Démon lehetett vagy mi?
Komolyan kérdezem, honnan vettétek, h az ijedni szót ly-vel kell írni???
Több soron olvasom már itt, egyszerűen borzasztó, h milyen nyelvtantanárok taníthatják a gyermekeinket.
Vagy ti nem figyeltek oda rendesen? Nem bántja a szemeteket, amikor leírjátok, és látjátok???
Napersze majd jól leszúrod az illúziódat igaz? Felteszem nem hús-vér ember ült az ágyon.
Ijesztő lehetett egyébként.
Jameg: az ijesztőt én is mindig ilyesztőnek írtam, szerintem sokkal jobban néz ki úgy. a muszáj-t is mindig lynnal írtam, meg még most is, ha olyan kedvem van :)
Amúgy pedig a j...vagy ly...jajjj könyörgöm....mindenkinek szive joga az,hogy hogyan is irja.Nem dolgozatirásról van szó,hogy annyira helyesek legyünk.Amúgy meg akinek nem tetszik nyaljon be csontig...
Két dolgot mondanék neked.
Nem a dolgozatírás miatt kell megtanulni helyesen írni, hanem az alapvető műveltséghez kell, ha beadsz majd egy önéletrajzot, körberöhögnek, tudom, mert pályáztattam sok ilyen alulművelt embert, kész vicc.
A másik pedig, h szépen kérdeztem, te pedig ilyen stílusban válaszoltál, ez is téged minősít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!