Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi volt ez?...

Szerintetek mi volt ez? Komoly válaszokat kérek, ha nem gond? Démon lehetett vagy mi?

Figyelt kérdés
Volt olyan,hogy ültem a gép előtt és mikor kikapcsoltam és ki akartam menni a szobából,valami arra késztetett,hogy nézzek a másik szoba felé.Akkor láttam egy fekete hajú ferfit az ágyon,aki éppen felém fordúlt és rámvigyorgott.De ez az egész vigyor valami ördögi volt.Én alig tudtam kinyitni az ajtót ilyedtemben.Sikitva szaladtam ki.Kimentem az utcára nem mertem bemenni a házba.Akkor néztem annak a szobának az ablaka félé,és akkor mintha a függöny mögött láttam volna valakit.Pedig nem volt senki akkor otthol.Egyedül voltam.
2010. okt. 13. 11:29
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ahogy hallottam ...a gyerekek jobban érzékelik az ilyeneket mint a felnőttek.Azóta nem volt semmi.De kiskorom óta vannak álmaim,amikből kitudom kövekeztetni,hogy mi fog történni.Sok rosszat megálmodtam már előre.
2010. okt. 21. 07:46
 22/29 anonim ***** válasza:

Egy kérdés hozzád: Nagyok a szemeid ?

És ezt nem viccből vagy bunkóságból kérdem egyszerűen válaszolj igennel vagy nemmel. Majd aztán elmondom miért kérdeztem, oké?.

2010. okt. 21. 11:08
 23/29 anonim ***** válasza:
Hát,nekem biztos nagy lenne a szemem,hogyha démont látnék!
2010. okt. 21. 11:14
 24/29 A kérdező kommentje:
Atlagos.Barna,majdnem feketes.
2010. okt. 21. 11:15
 25/29 anonim ***** válasza:

Értem, ha méretesek a szemeid akkor lehetnél akár kristály.

De ezek szerint te nem vagy kristály, energia gömböket, alakokat nem látsz (aurákat)? Ezek színek az emberek körül. Én Indigó vagyok. Én csak is aurákat látok, lehet hogy démon volT, nem tudom. Irtam privátot.

2010. okt. 22. 14:07
 26/29 anonim ***** válasza:
Te halucinálsz, menj el a pszichiáterhez, de gyorsan!!
2010. okt. 25. 05:11
 27/29 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Nincs vércukor problémád?Az is okozhat hallucinációt.
2010. nov. 5. 12:32
 28/29 anonim ***** válasza:
hu te mekkora egy suttyó vagy kérdező!!!mi az hogy mindenkinek szíve joga???elég szánalmas az ilyen!!!Ennyi erővel mindenkinek szíve joga hogy megől-e vkit vagy nem.....-.-
2011. jan. 3. 19:01
 29/29 anonim ***** válasza:
hé kérdezö akkor te egy orákulum vagy mi?
2011. jún. 27. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!