Szerintetek mi volt ez? Komoly válaszokat kérek, ha nem gond? Démon lehetett vagy mi?
Úristen kérdező, hány éves, 8 ?! Itt egyedül te vagy a sötét...
Ha olyan kíváncsi vagy mi volt az, miért nem tőle kérdezted
Köszönöm az előzőnek.
Az a helyzet, h nem vagyok fontoskodó, hiszek az ezotéria pár ágában, de amit Te írtál, az egy nagy marhaság...
Én a helyedben inkább csendben maradnék...
Kedves 88%! egyáltalán nem kérdezted szépen, sütött a lenézés a hozzászólásodból. Lehet hogy nálatok sznob-landen nem számít mit mondtok, csak az hogy szép szavakat használjatok, de itt nálunk bunkófalván felismerjük a szépen megfogalmazott mondatokból is hogy ha lenézel valakit.
És hamár itt jössz az általános műveltséggel (ami egy hatalmas nagy baromság), akkor megsúgom hogy nincs olyan mondatvégi írásjel hogy: ???
egy kérdőjel bőven elég.
Jameg ez hogy: "hiszek az ezotéria pár ágában, de amit Te írtál, az egy nagy marhaság... "
El tudom képzelni milyen ágában hiszel az ezotériának, biztos olvasgatod az irodalmi folyóiratok végén a horoszkópodat :D pénz áll a házhoz meg hasonlók.
De a legviccesebb hogy: hogy lehet egy kérdésre azt írni hogy marhaság? Ez nem az "általános műveltség", hanem a józan paraszt ész hiánya. A kérdező leírta hogy mit tapasztalt, (ami tény, nincs mit gondolkozni rajta) és azt kérdezte hogy mi erre a magyarázat.
Utolsó két válaszolónak köszönöm, h mindent jobban tud nálam, h mit nézek, olvasok ezotéria-ágban, és azt is, h sznob lennék:D
Megsúgom, az nem sznobság, ha helyesen írsz. Nézd meg a szó jelentését, ha nagyon akarod, én nem fárasztom magam a linkeléssel, plusz még hozzátenném, h nem józan paraszt ész, te nagyokos, hanem józan paraszti ész.
Komolyan kérdeztem, amit kérdeztem, h az oktatással van-e baj, vagy egyes emberek tanulási képességeivel, persze erre nem kaptam választ, hanem bunkóztok, meg leszóltok, ez sem engem minősít.
A három kérdőjel természetesen szándékos volt, és jelentése is volt, nézz utána, h mit is jelent a grafo-stilisztikai eszköz kifejezés.
Ha a lenézést hallottátok ki belőle, sajnálom, tényleg nem annak szántam.
Amit egyébként láttál, honnan tudnánk, h mi az? Láttál valamit, ami megijesztett, mi pedig erősítsük ezt az érzést, h igen démon volt, vagy pedig mondjuk, h egyszerűen képzelődtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!