Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi volt ez?...

Szerintetek mi volt ez? Komoly válaszokat kérek, ha nem gond? Démon lehetett vagy mi?

Figyelt kérdés
Volt olyan,hogy ültem a gép előtt és mikor kikapcsoltam és ki akartam menni a szobából,valami arra késztetett,hogy nézzek a másik szoba felé.Akkor láttam egy fekete hajú ferfit az ágyon,aki éppen felém fordúlt és rámvigyorgott.De ez az egész vigyor valami ördögi volt.Én alig tudtam kinyitni az ajtót ilyedtemben.Sikitva szaladtam ki.Kimentem az utcára nem mertem bemenni a házba.Akkor néztem annak a szobának az ablaka félé,és akkor mintha a függöny mögött láttam volna valakit.Pedig nem volt senki akkor otthol.Egyedül voltam.
2010. okt. 13. 11:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Tiszta szópárbaj alakult ki....vicces....Az ilyen fontoskodó embereket....hááát finoman fogalmazva...minden ember utálja.Ja a másik dolog pedig,hogy...ha ennyire iskolázottnak és müveltnek tartod magad,akkor miért olvasol egyáltalán ilyen blogokat.Ennyi.
2010. okt. 13. 16:00
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

Úristen kérdező, hány éves, 8 ?! Itt egyedül te vagy a sötét...

Ha olyan kíváncsi vagy mi volt az, miért nem tőle kérdezted

2010. okt. 13. 17:11
 13/29 anonim ***** válasza:
55%

Köszönöm az előzőnek.

Az a helyzet, h nem vagyok fontoskodó, hiszek az ezotéria pár ágában, de amit Te írtál, az egy nagy marhaság...

Én a helyedben inkább csendben maradnék...

2010. okt. 13. 21:04
 14/29 anonim ***** válasza:
23%

Kedves 88%! egyáltalán nem kérdezted szépen, sütött a lenézés a hozzászólásodból. Lehet hogy nálatok sznob-landen nem számít mit mondtok, csak az hogy szép szavakat használjatok, de itt nálunk bunkófalván felismerjük a szépen megfogalmazott mondatokból is hogy ha lenézel valakit.

És hamár itt jössz az általános műveltséggel (ami egy hatalmas nagy baromság), akkor megsúgom hogy nincs olyan mondatvégi írásjel hogy: ???

egy kérdőjel bőven elég.

2010. okt. 13. 22:13
 15/29 anonim ***** válasza:
36%

Jameg ez hogy: "hiszek az ezotéria pár ágában, de amit Te írtál, az egy nagy marhaság... "

El tudom képzelni milyen ágában hiszel az ezotériának, biztos olvasgatod az irodalmi folyóiratok végén a horoszkópodat :D pénz áll a házhoz meg hasonlók.

De a legviccesebb hogy: hogy lehet egy kérdésre azt írni hogy marhaság? Ez nem az "általános műveltség", hanem a józan paraszt ész hiánya. A kérdező leírta hogy mit tapasztalt, (ami tény, nincs mit gondolkozni rajta) és azt kérdezte hogy mi erre a magyarázat.

2010. okt. 13. 22:20
 16/29 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 emberkének nagyon szépen köszönöm válaszát.Szerintem mitől hülyének néznek most engem ,attól nem változik mégsem semmi.Én nem tehetek arról,hogy nem hisznek nekem.Amit tapasztaltam az úgy van,minden úgy történt.De aki nem hisz,az pedig válaszait tartsa meg magának.Mert szerintem senki sem kiváncsi a bunkó beszólásokhoz.Részemről ennyi.Igy kérjen az ember véleményt.Na erről ennyit.
2010. okt. 14. 07:53
 17/29 A kérdező kommentje:
Ja és az utolsó 2 ember válaszával kapcsolatban.Teljesen látszik a külömbség,hogy mélyk a normális és mélyk nem.A bunkó parasztoknak (88) azoknak jusson eszükbe ,hogy az ilyen emberek szoktak idővel magukra maradni.Az utolsó előttinek pedig üzenem,hogy menjen el inkább kapálni,mivel az internet nem való neki.
2010. okt. 14. 08:00
 18/29 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó két válaszolónak köszönöm, h mindent jobban tud nálam, h mit nézek, olvasok ezotéria-ágban, és azt is, h sznob lennék:D

Megsúgom, az nem sznobság, ha helyesen írsz. Nézd meg a szó jelentését, ha nagyon akarod, én nem fárasztom magam a linkeléssel, plusz még hozzátenném, h nem józan paraszt ész, te nagyokos, hanem józan paraszti ész.

Komolyan kérdeztem, amit kérdeztem, h az oktatással van-e baj, vagy egyes emberek tanulási képességeivel, persze erre nem kaptam választ, hanem bunkóztok, meg leszóltok, ez sem engem minősít.

A három kérdőjel természetesen szándékos volt, és jelentése is volt, nézz utána, h mit is jelent a grafo-stilisztikai eszköz kifejezés.

Ha a lenézést hallottátok ki belőle, sajnálom, tényleg nem annak szántam.

Amit egyébként láttál, honnan tudnánk, h mi az? Láttál valamit, ami megijesztett, mi pedig erősítsük ezt az érzést, h igen démon volt, vagy pedig mondjuk, h egyszerűen képzelődtél?

2010. okt. 14. 19:42
 19/29 A kérdező kommentje:
Egyiket lehetne mondani.Sima véleményt kértem,nem pedig háborút.Na bocsi mindenkitől.Puszi.
2010. okt. 15. 07:49
 20/29 anonim ***** válasza:
Szija ! Az én öcsém is látott egy magas férfit fekte ruhába az ágyamba feküdni.. Átrohant hozzám átjöttem és nem volt itt semmi. ( am van szellemünk szóval azt látta) Szerintem ha megint látod hívj egy szelleműzőt, nem vicc ilyenek vannak és télleg eltüntetik
2010. okt. 20. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!