Más is találkozott már a magas, kalapos szellemmel? Amennyiben igen, kérem, részletezné az eseményt?
Kisgyerekként láttam, ahogy (fényes nappal) a nagyszobában álldogált egy rendellenesen magas, bajuszos, kalapos, nagy, sötét kabátot viselő, csíkos nadrágos, csizmás, sápatag férfi, aki mintha az 1600-1800-as évekből lépett volna elő. Tekintetével követte a mozgásomat, mindig arra nézett, ahol én éppen tartózkodtam.
Később kiderült, apám is tapasztalta akkoriban a szóban forgó kísértetet/jelenést, abszolút egyezett a leírása az enyémmel.
Illetve, az utóbbi hónapok során több olyan írást is találtam az interneten, ahol különböző egyének észlelték e különös alakot, de legtöbben alvásparalízis közben.
(Apukám és én viszont ugyebár teljesen ÉBER állapotban "érzékeltük".)
Van továbbá egy érdekes videó is a témával kapcsolatban:
https://www.youtube.com/watch?v=DCTnW3P2LuQ
Hozzáteszem tehát, könnyen lehet, hogy az általunk látott szellem nem ugyanaz, mint a sokak által észlelt jelenség.
(28 éves vagyok.)
17:40
Nem tudom az okát. Egyszerűen ez történt (nem gyakoriak az ilyesféle jelenségek). Édesapám nem éppen egy félős típus, amiatt lehet, hogy nem ijedt meg.
21:57
Ismerem MetalCastielt, láttam már azt a videóját is.
Szia!
Leírásod alapján a halál kísérőjét láttad. Hosszú széles öntelt vigyora volt?
Ő az aki átkíséri a lelkeket a túlvilágra. Nem fuldokoltál esetleg vagy nem volt magas lázad?
A családodban nem halt meg senki?
Az ágy melyik sarkánál állt?
Ha bal akkor téged várt, ha jobb akkor csak ellenőrzött téged
08:59
Közömbös arcot vágott, nem vigyorgott.
Én teljesen jól voltam.
Mint írtam lejjebb, a kérdés alatt, a dédmamám halt meg akkoriban.
Nem ágynál állt, hanem a szoba közepén, a csillár alatt/mellett.
Konvenciók,vaskalaposság,a lélek és a spontán örömök,érzelmek kifejeződésének az ellentéte,börtöne,földhözragadtság,anyagelvű gondolkodásmód,indokolatlan és túlzott szigor,bűntudat,keménység,maradi elvek,idejét múlt ideák...főleg ezeket az energiákat képviseli az entitás...ha a családban,tagoknál,házon belül túlnyomórészt ezek az "értékek" jellemzőek akkor besűrűsödve megjelenik,mint figyelmeztető..
Üzenetnek is veheted,mint pl: "Ez vagyok,mert ez van itt"
Minden entitás szimbólumokban közvetíti amit maga is képvisel..
16:12 és 16:22
Köszönöm az érdekes válaszod. Valóban, lehet benne valami.
Az általad leírtak hasonlítanak egy bizonyos Seth nevű entitás, illetve tanítómester szavaira, amelyeket Jane Robertsen keresztül "közölt". Nagyra tartom eme két személyt (illetve, entitást).
Radics Peti egyik videójában rgy haldokló látott egy kalapos fickót, van egy román férfinek egy bizonyság tétele amiben halálközeli élményt élt át, abban az ördögöt (ill egy demont) aki érte jött hogy a pokolba vigye ír le kalapos figuraként. Illetve kispálésaborz minden száj nyitva áll c dalában is feltűnik:
Besétál, leteszi
A vizes kalapját,
És azt mondja:
- Itt leszek ezentúl,
Te meg almát eszel bicskával,
Váratlanul jöttél
- mondod, falatot rágva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!