Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Más is találkozott már a...

Más is találkozott már a magas, kalapos szellemmel? Amennyiben igen, kérem, részletezné az eseményt?

Figyelt kérdés

Kisgyerekként láttam, ahogy (fényes nappal) a nagyszobában álldogált egy rendellenesen magas, bajuszos, kalapos, nagy, sötét kabátot viselő, csíkos nadrágos, csizmás, sápatag férfi, aki mintha az 1600-1800-as évekből lépett volna elő. Tekintetével követte a mozgásomat, mindig arra nézett, ahol én éppen tartózkodtam.

Később kiderült, apám is tapasztalta akkoriban a szóban forgó kísértetet/jelenést, abszolút egyezett a leírása az enyémmel.

Illetve, az utóbbi hónapok során több olyan írást is találtam az interneten, ahol különböző egyének észlelték e különös alakot, de legtöbben alvásparalízis közben.

(Apukám és én viszont ugyebár teljesen ÉBER állapotban "érzékeltük".)

Van továbbá egy érdekes videó is a témával kapcsolatban:

https://www.youtube.com/watch?v=DCTnW3P2LuQ

Hozzáteszem tehát, könnyen lehet, hogy az általunk látott szellem nem ugyanaz, mint a sokak által észlelt jelenség.

(28 éves vagyok.)

#Magas, kalapos szellem
2021. júl. 19. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
28%
...és volt behatolás is, de nem úgy, ahogy gondolod.
2021. júl. 21. 11:31
 32/62 A kérdező kommentje:
Ez már felháborító kijelentés. És miből gondolod, hogy húgom van? Anyukám soha nem lépett félre.
2021. júl. 21. 11:38
 33/62 anonim ***** válasza:
12%
Pedig van húgod, de a kalapos elvitte magával.
2021. júl. 21. 11:40
 34/62 A kérdező kommentje:

Hülyeség. :-D

Majdnem minden nap találkoztam, és találkozom a húgommal.

2021. júl. 21. 11:42
 35/62 anonim ***** válasza:
10%
Ő nem a valódi húgod, hanem egy kísértetlány, akit a kalapos hozott az igazi testvéred helyett. Még sose tűnt fel, hogy a "húgodat" egyedül te érzékeled?
2021. júl. 21. 11:45
 36/62 anonim ***** válasza:
85%
:) a kalapos az mindig valami rossz hír hozója. Nem halt meg akkor valakid vagy történt valami tragédia a családban?
2021. júl. 21. 11:45
 37/62 A kérdező kommentje:

11:45

Akkoriban halt meg dédmamám.

2021. júl. 21. 11:48
 38/62 anonim ***** válasza:
80%
A kalapos egy rossz entitás egy másik síkról. Tragédia előtt szokott meg jelenni, esetleg halálesetkor vagy utána, vagy jött valakiért aki beteg a tágabb családban.
2021. júl. 22. 16:22
 39/62 anonim ***** válasza:
86%
Előző válaszoló vagyok. Eszembe jutott valami. Gyermek koromban egy kicsi nyírségi faluban éltem a szüleimmel. Ez a jelenség kb. A 70-es évek végén volt. Többen láttak a faluban kóborolni egy fekete ruhás árnyat vagy szellemet. Ez a fekete jelenség több helyen feltünt. Gyorsan változtatta a helyét,nem emberként viselkedett. Az arcát senki soha nem látta. Az egyik rokon azt mondta, ő a temetőnél látta, a kocsi elé "ugrott" ő azonnal fékezett, látta hogy elgázolt valakit, de kiszállt a trabbantból, és SENKI nem volt ott! Nagyon megrémült, napokig hajtogatta hogy valaki a kicsi elé ugrott. Ő szava hihető ember volt nem egy alkesz. Rengetegen látták ezt a fekete ruhás jelenséget, mindenki félt, minket gyerekeket ki sem engedtek este. Kérem azokat,akik a 70-es években Szabolcs megyében hallotta ezt történetet, vagy esetleg találkozott vele, írjon ide. A fekete ruhás nő. Így hívták, de nem tudni nő volt vagy sem, de az biztos nem ember volt. Mivel olyan gyorsan változtatta a helyét ami fizikai képtelenség. Nem járt, a föld felett lebegett. Nekem mamám látta anno, a falu végén amikor jött haza a határból.
2021. júl. 22. 16:44
 40/62 anonim ***** válasza:
0%
A Fekete Özvegy...
2021. júl. 22. 18:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!