Más is találkozott már a magas, kalapos szellemmel? Amennyiben igen, kérem, részletezné az eseményt?
Kisgyerekként láttam, ahogy (fényes nappal) a nagyszobában álldogált egy rendellenesen magas, bajuszos, kalapos, nagy, sötét kabátot viselő, csíkos nadrágos, csizmás, sápatag férfi, aki mintha az 1600-1800-as évekből lépett volna elő. Tekintetével követte a mozgásomat, mindig arra nézett, ahol én éppen tartózkodtam.
Később kiderült, apám is tapasztalta akkoriban a szóban forgó kísértetet/jelenést, abszolút egyezett a leírása az enyémmel.
Illetve, az utóbbi hónapok során több olyan írást is találtam az interneten, ahol különböző egyének észlelték e különös alakot, de legtöbben alvásparalízis közben.
(Apukám és én viszont ugyebár teljesen ÉBER állapotban "érzékeltük".)
Van továbbá egy érdekes videó is a témával kapcsolatban:
https://www.youtube.com/watch?v=DCTnW3P2LuQ
Hozzáteszem tehát, könnyen lehet, hogy az általunk látott szellem nem ugyanaz, mint a sokak által észlelt jelenség.
(28 éves vagyok.)
Hát, akkor az a plafonig érhetett kb. Ilyen magas alak lehet tényleg át tud lépni egy alacsonyabb keritést, bár odakint talán nehezebb a,magasságát megtippelni, viszonyitani.
Nem emlékszem már, milyennek mesélték el a nagyszüleim, de elég gyakran felemlegették a családban ezt is. Csak arra emlékszem, hogy "óriásként" emlegették.
Pontos évszámot nem tudok. Anyám fiatal volt, de már nem kisgyerek, tehát kb 50,es évek vége, 60-as évek eleje .
21:17
Értem, tehát már régen történt.
Itt látható a link a rajzhoz (nem tudok valami jól rajzolni):
Nem tudom, miért vesszőparipátok az, hogy minden áron cigányt lássatok bele...
Én láttam élőben, egyáltalán nem volt cigány. Legfeljebb a rajz pontatlan, hiszen régen történt, nem emlékszem tisztán rá.
Kérdező, ha valóban láttátok élőben, miért nem kérdeztétek meg tőle, hogy mit keres a nappalitokban? Netán kérdeztétek, de ő csak románul vagy csehszlovákul beszélt? Hogyan távozott? Kitessékeltétek, vagy kirepült az ablakon, esetleg eltűnt, mint a kámfor?
(Természetesen egy szót sem hiszek az egészből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!