Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Termeszetfeletti lényt láttam...

Dave.H kérdése:

Termeszetfeletti lényt láttam egy biciklizés közben egyik haverommal vajon mi volt ez? Érdemes félnem?

Figyelt kérdés
Nem tudtam mar jo ideje rendesen aludni mert azt hiszem valami emberszerut lattam de nem ember volt. Nagyobb volt sokkal vekonyabb mintha anorexiás lett volna kb 3 meter magas es ilyen atlatszo kekes szine volt mintha nem lennenek szervei kicsit atlatszo volt de vere volt vagy nemtommi csak hogy enyhen vilgito kek

2016. máj. 29. 08:19
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem világítana, azt mondanám, hogy a zsákos ember. De ez egy harmadiktípusú találkozás lesz.
2016. máj. 29. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Igazából akármi lehetett, de a leírásod lapján én lumbulábira tippelek.

A lumbulábiak olyan különös földönkívüliek, akik mesterei az alakváltásnak. Eredeti formájukban testük átlátszó/halványkék, elszórtan kéken világító pontokkal, vonalakkal. Viszonylag nagy, erőteljes kék fénnyel izzó szemeik vannak.

A magasságukat nem tudjuk pontos határok közé rakni, de általában nem szoktak 3 méteresek lenni. Az is lehet, hogy éppen alakváltáshoz készült fel.

Félni nem kell,hisz nyilvánvalóan látszik, hogy nem akart tőled semmit. Tehát semmi esély nincs arra, hogy egyszer az éjszaka közepén megjelenik a szobádban és jól lelézerágyúz téged.

2016. máj. 29. 16:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Megint lattam mar sokkal kozelebb az otthonomhoz es mar biztosan eszrevett egymasra neztunk sokkal kozelebb volt hozzam is es egy doglott nyest vagy valami ilyen volt a kozelebe es mar a hangjat is hallottam mély hangja volt a légzését hallottam mint egy ork a gyuruk uraba kb olyan volt a hangja, marmint a lelegzetvetele.
2016. jún. 1. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Teresa Figaldo, ment megölni :D
2016. jún. 1. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanúgy nézett ki mint múltkor? Milyen volt a szeme?

A döglött nyestre sajnos nem tudok magyarázatot adni... Talán a lényből kiáramló lumiatrion (ha lumbulábiról van szó) vagy másféle energia végzett szerencsétlen állattal.

2016. jún. 1. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elsőre a Slenderman ugrott be, csak ő nem világít.
2016. jún. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!