Ki, vagy mi volt ez? Valami démon? ( tőbbi lent)
Tegnap pontban olyan kb esteledés körűl, épp az ágyamban feküdtem és hát bizonyára elaludhattam. Szóval arra lettem figyelmes hogy pontban olyan éjfélkörűl felriadtam. És egy hirtelen egy fekete magas árnyat láttam meg és el is tűnt. Nagyon bepánikoltam, ezért gyorsan elmentem megmosni az arcom hogy lenyugodjak. Ezután, valami fura szagot éreztem, azt hittem, hogy a Mici (a cicám) oda csinált valamit, De! Nem. Mikor beléptem. Egy fura érzés fogott el újra , mintha megmarkolta volna valaki a hajamat. Ekkor a cicám rám fújjolt, idegesen. Nem értettem miért. De nagyon meg voltam ijedve. Felsikítottam is. És sírtam.Azt tudni kell hogy a szuleim az nap nem voltak otthon(tegnap este) és egy kertesházban lakunk, ami az erdőfele nyúl. Mivel megnyugodtam, így inkább visszafeküdtem aludni. De, felriadtam, mert kintről valami zajt hallottam. Fogtam egy zseblámpát és utánajártam a zajnak. Párpercet kinnt keresgéltem, de miután nem jártam sikerrel, igy visszafele mentem a házba, de, megtorpantam mert ugye van egy régi nagy fészerünk, ott valami mrg összetörhetett. Arra gondoltam, hogy a cicám lehetett ezért gyorsan oda siettem. De a kilincs teljesen le volt törve. ( ilyen régi deszkás ajtó) nos, beböktem az ajtót és ott állt egy magas sötét valaki.
Lehet elájúltam. Mert reggel, a fészerben ébredtem és az orrom is nagyon vérzett.
Mi a fene lehetett ez?
Nem ez az első fura dolog itt, mert regebben is észleltünk fura hangokat esténként, meg fura szagokat is. Meg öcsém ( 9 éves) is mindig anyuékkal alszik mert egyszer valami fura dologtól megijedt este. A macskám is furán szokott viselkedni. Gyakran bámúlja mereven a szobák eldugottabb szegleteit, és gyakran ideges lesz rám, ( bámúl, majd rámfúj és elfut.) ez gyakran előfordul, de nem értem, pedig nem szoktam őt bántani:(. Olyan is volt, hogy öcsém én és anyu voltunkna játszótéren és öcsém sírva szaladt anyuhoz hogy a fánál egy magas sötét "bácsi" figyeli. A durva az hogy en is láttam egy pillanatra de nem mertem reagálni mert teljesen leblokkoltam.
Gyakran érzem hogy figyelnek, főként mikor egyedül vagyok, vagy az erdőben sêtálok. Néha hírtelen mélypontra is kerülök és öngyilkossági gondolataim lesznek.
Kérlek, mondjátok el ki lehet ez, vagy valami segítséget adjatok?
14 /lány
Köszönom a valaszokat.
Ma beszelek a anyaekkal, remelem megtudom oket gyozni, hogy nem jo itt elni :(
"egy kertesházban lakunk, ami az erdőfele nyúl."
Bizony, bizony! Egy nyúlban valóban nem jó lakni.
Amúgy meg gondolkodtál már azon, hogy a démonokban, szellemekben, miegymásokban miért mindig az ostobácska vidéki kislányok hisznek csak?
Hát ez az ájulás és orrvérzés azért mindent elmond.Ez nem szellem hanem a másik fajta és egy jó parapszichológus szétrúgja a s*ggét.A papok is aranyosak,nem tudom mire jók,vagy mik a lehetőségeitek a világ végén,a költözés mindenképp ajánlott..Bár nem tudom én örülnék-e neki,ha ilyen házat kellene megvennem,az már más kérdés persze,hogy kitúrni sem hagynám magam... az sem biztos,hogy helyhezkötött(ezekután)...A cica látja ami időnként "rajtad van",tehát nem te vagy a problémája,hanem az a kis szemét ami szivogatja az energiádat...Az öngyi hajlam is tőle jön.Nagyon kellene egy alapos tér és energiatisztítás.Itt találhatsz hasznos infókat,addig amíg a szüleid komolyan nem vesznek:
Fehér gyertya/mécses kellene ho égjen,takarítja a helységet amit éppen használsz(negatív energiáktól).(éjszakára mindig el kell oltani!!!az egy meghívó)Időnként tengeri sós fürdő pedig az aurádat tisztítja.(Amikor rádtapad,akkor beszennyez)Továbbá jó fények és zene,barátok meghívása,sok röhögés....Cica mindig legyen veled,(jó energiák,és énis szeretem őket:)
Írd majd le ide,hogy anyudék mit szóltak,biztosan jófejek ha megengedik öcsédnek a közösalvást... :)
navi20-nak írom,itt a 2. rész:
Itt egy kis ismeretterjesztő az entitásokról és a "fekete rém"-ről,nagyon hasznos:
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!