Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki, vagy mi volt ez? Valami...

Ki, vagy mi volt ez? Valami démon? ( tőbbi lent)

Figyelt kérdés

Tegnap pontban olyan kb esteledés körűl, épp az ágyamban feküdtem és hát bizonyára elaludhattam. Szóval arra lettem figyelmes hogy pontban olyan éjfélkörűl felriadtam. És egy hirtelen egy fekete magas árnyat láttam meg és el is tűnt. Nagyon bepánikoltam, ezért gyorsan elmentem megmosni az arcom hogy lenyugodjak. Ezután, valami fura szagot éreztem, azt hittem, hogy a Mici (a cicám) oda csinált valamit, De! Nem. Mikor beléptem. Egy fura érzés fogott el újra , mintha megmarkolta volna valaki a hajamat. Ekkor a cicám rám fújjolt, idegesen. Nem értettem miért. De nagyon meg voltam ijedve. Felsikítottam is. És sírtam.Azt tudni kell hogy a szuleim az nap nem voltak otthon(tegnap este) és egy kertesházban lakunk, ami az erdőfele nyúl. Mivel megnyugodtam, így inkább visszafeküdtem aludni. De, felriadtam, mert kintről valami zajt hallottam. Fogtam egy zseblámpát és utánajártam a zajnak. Párpercet kinnt keresgéltem, de miután nem jártam sikerrel, igy visszafele mentem a házba, de, megtorpantam mert ugye van egy régi nagy fészerünk, ott valami mrg összetörhetett. Arra gondoltam, hogy a cicám lehetett ezért gyorsan oda siettem. De a kilincs teljesen le volt törve. ( ilyen régi deszkás ajtó) nos, beböktem az ajtót és ott állt egy magas sötét valaki.

Lehet elájúltam. Mert reggel, a fészerben ébredtem és az orrom is nagyon vérzett.

Mi a fene lehetett ez?

Nem ez az első fura dolog itt, mert regebben is észleltünk fura hangokat esténként, meg fura szagokat is. Meg öcsém ( 9 éves) is mindig anyuékkal alszik mert egyszer valami fura dologtól megijedt este. A macskám is furán szokott viselkedni. Gyakran bámúlja mereven a szobák eldugottabb szegleteit, és gyakran ideges lesz rám, ( bámúl, majd rámfúj és elfut.) ez gyakran előfordul, de nem értem, pedig nem szoktam őt bántani:(. Olyan is volt, hogy öcsém én és anyu voltunkna játszótéren és öcsém sírva szaladt anyuhoz hogy a fánál egy magas sötét "bácsi" figyeli. A durva az hogy en is láttam egy pillanatra de nem mertem reagálni mert teljesen leblokkoltam.

Gyakran érzem hogy figyelnek, főként mikor egyedül vagyok, vagy az erdőben sêtálok. Néha hírtelen mélypontra is kerülök és öngyilkossági gondolataim lesznek.

Kérlek, mondjátok el ki lehet ez, vagy valami segítséget adjatok?

14 /lány

2016. jún. 11. 15:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vagy nem lehet, hogy az orrvérzés összefügg a hallucinációval?
2016. jún. 11. 19:59
 12/17 Legoman ***** válasza:
34%

Erős lidérccel van dolgod az biztos. De mint mindentől, ettől is meg lehet szabadulni.

Gondolkozz!

Hogyan győzhetsz le egy olyan lényt, aki a félelmedből táplálkozik?

A válasz az, hogy nem félsz, de persze tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű.

Mégis miként lehet, akkor legyőzni?

A válasz: hittel.

Ha van hited, akkor bármire képes vagy.

Isten erősebb bármilyen teremtménynél. Ha Isten veled van, akkor mitől kell, hogy félj?

Ha Isten védelmez, akkor miért félsz?

2016. jún. 11. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Sajnálom én voltam. Aznap többet ittam a keletinél és csak úgy megtörtént. Nem akartalak megijeszteni. Elnézést kérek többet nem fog előfordulni, talán hátul, de elöl nem.
2016. jún. 11. 22:06
 14/17 anonim válasza:
4%
12-es jól mondja, ez tényleg a megfelelő út. Isten nélkül mindig elő jönnek az ilyen helyzetek. Saját tapasztalat. Próbálj meg imádkozni, és Isten segítségét kérni az ilyen pillanatokban. Hidd el, ez segít! Próbáld meg! Sok sikert! :)
2016. jún. 11. 22:13
 15/17 anonim ***** válasza:
7%

14 éves létedre elég szépen tudsz fogalmazni.:)

A legfontosabb, hogy ne félj tőle és ne fordíts rá figyelmet.

Ha rá jön, hogy nem éri el amit akar (tehát megtörni lelkileg), akkor távozni fog.

De tehetnél is egy próbát.

Mikor fura érzésed támad és érzed, hogy ott van az a "valami", akkor nagyon udvariasan és tisztelettudóan mond el neki, hogy te félsz tőle és hogy ez zavar.

Megkérheted arra is, hogy valahogy értesse meg veled, hogy miért van ott és , hogy mit akar.

Leggyakrabban ezt álmok formájában szokták tudatni.

Remélem segítettem.

2016. jún. 12. 08:23
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Igen, utolsó, nagyon sokat segítettél. Megerősítetted kérdezőt abban a hitében, hogy léteznek démonok. Hát, ez valóban kibäszott nagy segítség volt. Légy büszke magadra.
2016. jún. 13. 10:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Jobb félni, mint megijedni.
2016. jún. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!