Más is találkozott már a magas, kalapos szellemmel? Amennyiben igen, kérem, részletezné az eseményt?
Kisgyerekként láttam, ahogy (fényes nappal) a nagyszobában álldogált egy rendellenesen magas, bajuszos, kalapos, nagy, sötét kabátot viselő, csíkos nadrágos, csizmás, sápatag férfi, aki mintha az 1600-1800-as évekből lépett volna elő. Tekintetével követte a mozgásomat, mindig arra nézett, ahol én éppen tartózkodtam.
Később kiderült, apám is tapasztalta akkoriban a szóban forgó kísértetet/jelenést, abszolút egyezett a leírása az enyémmel.
Illetve, az utóbbi hónapok során több olyan írást is találtam az interneten, ahol különböző egyének észlelték e különös alakot, de legtöbben alvásparalízis közben.
(Apukám és én viszont ugyebár teljesen ÉBER állapotban "érzékeltük".)
Van továbbá egy érdekes videó is a témával kapcsolatban:
https://www.youtube.com/watch?v=DCTnW3P2LuQ
Hozzáteszem tehát, könnyen lehet, hogy az általunk látott szellem nem ugyanaz, mint a sokak által észlelt jelenség.
(28 éves vagyok.)
Kérdező nemrég tettem fel én is hasonló kérdést, pár napha. Milyen lény lehetett?
Azt is széttrollkodták, pedig hasonlóan fura volt.
Köszönöm az eddigi válaszokat (is), különösen azoknak, akik komolyan vették a kérdésemet, és nem trollkodtak, illetve nem képzeltek be holmi cigányokat.
Érdekes ez a nyírségi történet is. Köszönöm, hogy leírtad. Bár, az általam látott "ember" nem volt árnyékszerű.
Kérdező, te magad vagy itt a legnagyobb troll! Még kérdésre sem vagy hajlandó részletezni a történetet, mástól viszont elvárnád ugyanezt? Semmit sem árultál el arról, hogy mit csinált ez az alak azon kívül, hogy állt és nézett, ti miért nem tettetek semmit, hogyan távozott stb.
Szomorú, hogy vannak, aki tényleg hisznek a kísértetekben, pláne hogy egy gyerekrajz is "alátámasztja" a létezésüket.
13:22
Mint már írtam, csak állt ott és nézett. Semmi egyéb nem történt, nem mondtunk neki semmit, nem tettünk semmit, mert látszott (ránézésre), hogy szellem volt. (Holtsápadt arc, furcsa, merev testtartás, szúrós tekintet.)
Betörésnek semmi nyoma nem volt, és semmi sem tűnt el. Zaj sem volt. A bezárt ajtón és ablakon pedig nehezen távozhatott volna csendesen és észrevétlenül, mert az ablakon szúnyogháló is van, ami teljesen ép maradt. Az ajtó kulcsa pedig mindig el van rejtve biztos helyre.
Apám kb. fél-egy percig nézte őt, majd hátat fordított neki, elment máshova, azután pedig, amikor visszanézett, már nem volt ott. Eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!