Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Más is találkozott már a...

Más is találkozott már a magas, kalapos szellemmel? Amennyiben igen, kérem, részletezné az eseményt?

Figyelt kérdés

Kisgyerekként láttam, ahogy (fényes nappal) a nagyszobában álldogált egy rendellenesen magas, bajuszos, kalapos, nagy, sötét kabátot viselő, csíkos nadrágos, csizmás, sápatag férfi, aki mintha az 1600-1800-as évekből lépett volna elő. Tekintetével követte a mozgásomat, mindig arra nézett, ahol én éppen tartózkodtam.

Később kiderült, apám is tapasztalta akkoriban a szóban forgó kísértetet/jelenést, abszolút egyezett a leírása az enyémmel.

Illetve, az utóbbi hónapok során több olyan írást is találtam az interneten, ahol különböző egyének észlelték e különös alakot, de legtöbben alvásparalízis közben.

(Apukám és én viszont ugyebár teljesen ÉBER állapotban "érzékeltük".)

Van továbbá egy érdekes videó is a témával kapcsolatban:

https://www.youtube.com/watch?v=DCTnW3P2LuQ

Hozzáteszem tehát, könnyen lehet, hogy az általunk látott szellem nem ugyanaz, mint a sokak által észlelt jelenség.

(28 éves vagyok.)

#Magas, kalapos szellem
2021. júl. 19. 14:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
38%

A Johhy Deppen felnyeritettem :D

Hát a betörő cigány is esélyes lehet.

2021. júl. 19. 20:33
 12/62 anonim ***** válasza:
78%
Ez tényleg nem vicces, mert ezt a kalapos entitást nagyon sokszor látták már világ szerte! Én csak fekete csuklyás alakot láttam éjjel a párom ágya mellett állni. Nagyon nagyon félelmetes volt, brutálisan vérfagyasztó.
2021. júl. 19. 22:02
 13/62 anonim ***** válasza:
21%
#12 Párodnak külön ágya van?
2021. júl. 19. 22:22
 14/62 anonim ***** válasza:
51%
Én meg egy fekete bikinis alakot láttam éjjel a párom ágyában. Brutálisan vérfagyasztó volt. Azt mondta a párom, hogy ez nem az aminek látszik, csak hallucinálok.
2021. júl. 19. 22:29
 15/62 A kérdező kommentje:
Nem volt sem betörő, sem pedig cigány, hiszen sápadt volt, magyaros vonásokkal. Teljesen nyugodtan nézte apámat is, nem viselkedett riadtan, mint egy tettenért betörő.
2021. júl. 20. 00:31
 16/62 A kérdező kommentje:

22:02

Köszönöm a hasznos válaszod.

Szomorúan látom, hogy a legtöbben itt nem veszik komolyan a kérdést, hanem rosszindulatúan trollkodnak.

Minek járnak fel ide, ebbe a témakörbe, ha szkeptikusok, és ilyen minősíthetetlen a hozzáállásuk?

2021. júl. 20. 00:35
 17/62 anonim ***** válasza:
88%

Mennyire volt magas?

Keresztanyám mesélte sokszor, aki viharlámpával éjjel is sokszor kijárt a kertbe, borsót szedni, stb, hogy másnap vigye a piacra. Aludni meg minek...

Szóval egy ilyen alkalommal, ahogy felnézett, azt látta, hogy egy "rettentő magas ember", mondhatni óriás, jött felé, simán átlépve a keritést erre ő, a kutyával együtt berohant a házba, mindent kinnhagyott. A kutya is meg ö is nagyon megvoltak ijedve, pedig amúgy nagyon karakán nő volt, az ördögtől sem félt, ez az egyetlen fura esete volt, de kb hasonlonak irta le az alakot. Nos biztos nem ugyanezt látta. De pl az árnyemberekröl is sokan irnak!

2021. júl. 20. 06:42
 18/62 anonim ***** válasza:
2021. júl. 20. 06:56
 19/62 A kérdező kommentje:

06:42

Érdekes az általad leírt történet.

Nagyon magas volt, óriás növésű. Lehet, hogy megvolt 230 cm is, vagy akár több is valamivel.

Apám elmondása szerint a nadrágja szára be volt gyűrve a csizmájába. És nagyon nagy lábfeje volt. A már említett nadrág hosszúkásan, függőlegesen volt csíkos. A kabátja pedig a térdéig ért. Haja és bajusza sötét volt, és rövid szálú. Kalapja nem volt nagy.

Mikor látta évszám szerint? Mi 1995-6 körül.

Lehet, megpróbálom lerajzolni.

2021. júl. 20. 20:28
 20/62 A kérdező kommentje:
(Mert már van róla egy kezdetleges, nem pontos rajz, de most igyekszem jobban megrajzolni.)
2021. júl. 20. 20:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!