Na, rendesen beparáztam ma. Mi volt ez?
Figyelt kérdés
Kint vagyok a teraszon délben, teregetek.Egyszer csak egy nagy csörömpölés.Bemegyek az étkezőbe, a fali óra a földön, darabjaira törve.Egész egyszerűen leugrott a szögről.A szögről, ami felfelé hajlik, és meg sem mozdult a falban.Na, oké, fellapátolom, megyek vissza teregetni.Ki sem érek az ajtóig, megint egy csörgés.Hát rendesen besz@rtam, megyek vissza, megnézni, a szedőkanál, meg egy fakanál megint az étkezőben a földön.Na azt is összeszedtem, de ki, vagy mi garázdálkodik nálunk?Azért ez elég érdekes nem?Nem diliztem be, az tuti.Egyedül voltam otthon.
Köszönöm a normális válaszokat.
2010. aug. 9. 19:11
52/56 anonim válasza:
Nincsenek szellemek és jót röhögök ezeken a "tűnj el onnan mielőbb" meg a "kamera feldühíti" és a "nem tudjátok, miről beszéltek" válaszokon. XD Fizikailag lehetetlen a szellem létezése, ébredjetek fel, nem a középkorban élünk! A jósok, meg "démonológusok" (igazából kételkedem ennek a munkának a létezésében, nem csak a hitelében) csak átvernek, hogy hozzájussanak párezer forinthoz. Ezek után megnyugodsz, hogy nincs semmi baj, és már nem is történnek természet fölötti dolgok, mert már nem képzeled be magadnak. Persze a kérdező esete más kategória. Valószínűbb, hogy tényleg valami fizikai erő miatt estek le. Pl. vizsgáld meg az órának a lyukát amit a szögre rögzítettél (ha még nem vitte el a szemetes). Valószínűleg az nagyobb, mint a szög felhajlított szára. De azért a huzat esete sem kizárt, a kanalaknál se, mert attól, hogy bezártad az ajtót, amikor kinyitottad még mehetett be, és leverhette ezeket. Mindenesetre igazat adok a "szellemek csak akkor léteznek, ha hiszünk bennük" válaszolónak, sok esetben igaz ez.
54/56 anonim válasza:
Na, vajon miért nem ír a kérdező?xDD
FAKE
55/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, de most minden nap mondjam el, hogy nem történt azóta semmi?
FAKE te vagy, utolsó!
2010. aug. 26. 13:45
56/56 anonim válasza:
azért írok ide mert kíváncsi vagyok,talán történik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!