Na, rendesen beparáztam ma. Mi volt ez?
Figyelt kérdés
Kint vagyok a teraszon délben, teregetek.Egyszer csak egy nagy csörömpölés.Bemegyek az étkezőbe, a fali óra a földön, darabjaira törve.Egész egyszerűen leugrott a szögről.A szögről, ami felfelé hajlik, és meg sem mozdult a falban.Na, oké, fellapátolom, megyek vissza teregetni.Ki sem érek az ajtóig, megint egy csörgés.Hát rendesen besz@rtam, megyek vissza, megnézni, a szedőkanál, meg egy fakanál megint az étkezőben a földön.Na azt is összeszedtem, de ki, vagy mi garázdálkodik nálunk?Azért ez elég érdekes nem?Nem diliztem be, az tuti.Egyedül voltam otthon.
Köszönöm a normális válaszokat.
2010. aug. 9. 19:11
21/56 anonim válasza:
Eger van nalatok xd ;):):):):).....Vagy ha megis szellem akkor csinaljatok a pasiddal Paranormal Hungary-t xd :DD:
23/56 anonim válasza:
csak a nők képesek ilyet beképzelni...
24/56 anonim válasza:
Ennyi barom válaszolót egy helyen! A kamera nem dühíti fel, ezt elhiheted. Legalább így is el tudja mondani amit akart. A másik megoldás hogy farokbehúzva vársz hogy elmúljon...ugyan kérlek ez nem is megoldás :)
25/56 anonim válasza:
Először a teljesen hétköznapi lehetőségeket kell megvizsgálni, aztán ha sehogy sem tudod, megmagyarázni, akkor érdemes elgondolkodni a szellem jelenségen. Azoknak a válaszolóknak igaza lehet, hogy nem vetted észre az apróbb jeleket, és fel akarta hívni mindenképp a figyelmedet. A kamerás dolog érdekes, én ilyet csak filmben láttam, hogy feldühödött, de az démon volt. Egy látó személy, vagy szellemgyógyász segíthet kideríteni hogy ki az illető, ha meg nem akarsz a végére járni, szenteltesd fel a házat. Addig meg használj füstölőket, az ideig-óráig segíthet.
26/56 anonim válasza:
22:56 os vagyok
mondtam lehet meghalt azért nem ír a kérdés kiírója
27/56 anonim válasza:
vagy egyszerűen csak kitalálta...és nem tud mit hazudni tovább
29/56 anonim válasza:
nem fog visszaírni sztem röhög rajtunk...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!