Na, rendesen beparáztam ma. Mi volt ez?
Kint vagyok a teraszon délben, teregetek.Egyszer csak egy nagy csörömpölés.Bemegyek az étkezőbe, a fali óra a földön, darabjaira törve.Egész egyszerűen leugrott a szögről.A szögről, ami felfelé hajlik, és meg sem mozdult a falban.Na, oké, fellapátolom, megyek vissza teregetni.Ki sem érek az ajtóig, megint egy csörgés.Hát rendesen besz@rtam, megyek vissza, megnézni, a szedőkanál, meg egy fakanál megint az étkezőben a földön.Na azt is összeszedtem, de ki, vagy mi garázdálkodik nálunk?Azért ez elég érdekes nem?Nem diliztem be, az tuti.Egyedül voltam otthon.
Köszönöm a normális válaszokat.
Ti még mindig nem tudjátok miről beszéltek...
felrakhatsz 1 kamerát de mondom én kimennék a házbol helyetted
de ha benn is maradsz ne félj! mert a félelem erősíti a szellemet a félelemből táplákozik
Sziasztok.
Abszolút semmi nincsen a felvételen, azon kívül, hogy kimentem 2-kor vizet inni.
Semmi mozgás, a nagy semmi.Egy pár napig hagyom, de szerintem ennyi volt.(kopp-kopp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!