Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Na, rendesen beparáztam ma....

Na, rendesen beparáztam ma. Mi volt ez?

Figyelt kérdés

Kint vagyok a teraszon délben, teregetek.Egyszer csak egy nagy csörömpölés.Bemegyek az étkezőbe, a fali óra a földön, darabjaira törve.Egész egyszerűen leugrott a szögről.A szögről, ami felfelé hajlik, és meg sem mozdult a falban.Na, oké, fellapátolom, megyek vissza teregetni.Ki sem érek az ajtóig, megint egy csörgés.Hát rendesen besz@rtam, megyek vissza, megnézni, a szedőkanál, meg egy fakanál megint az étkezőben a földön.Na azt is összeszedtem, de ki, vagy mi garázdálkodik nálunk?Azért ez elég érdekes nem?Nem diliztem be, az tuti.Egyedül voltam otthon.

Köszönöm a normális válaszokat.

2010. aug. 9. 19:11
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Figyeljétek meg, mindjárt jön a szellemes pasas hogy: JAJJ ISTENEM MEGHALSZ HOGYHA VIDEÓRA VESZED! hívj szellemírtókat azonnal! Röhögünk rajta eggyütt? :D
2010. aug. 11. 15:17
 42/56 anonim ***** válasza:
szerintem az lesz , hogy a kamera is lerepült ...és nincs felvétel vagy nemtom...
2010. aug. 11. 15:27
 43/56 anonim ***** válasza:
69%
rájöttem HÍVD A SZUPERCSAPATOT!!!!!!!!!! xD
2010. aug. 11. 15:30
 44/56 anonim ***** válasza:
69%
Na, ne offoljatok gyerekek! Itt életek forognak kockán! Ha nem megfelelő színű a kamera, a szellem úgy bedühödik hogy nem fog túltenni lepipáltságán és fejberúgja a legközelebbi fejnélküli lovast. :D
2010. aug. 11. 15:33
 45/56 anonim ***** válasza:
54%
sztem ez benne lesz a TV ben.. :D
2010. aug. 11. 15:37
 46/56 anonim ***** válasza:
54%
Várjuk a vidit, persze ha van rajta valami :-)
2010. aug. 11. 18:29
 47/56 anonim ***** válasza:
21%

Ti még mindig nem tudjátok miről beszéltek...

felrakhatsz 1 kamerát de mondom én kimennék a házbol helyetted

de ha benn is maradsz ne félj! mert a félelem erősíti a szellemet a félelemből táplákozik

2010. aug. 11. 18:30
 48/56 anonim ***** válasza:
72%
de tudjuk miről beszélünk várjuk a videót a kérdezőtől...
2010. aug. 11. 18:48
 49/56 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Abszolút semmi nincsen a felvételen, azon kívül, hogy kimentem 2-kor vizet inni.

Semmi mozgás, a nagy semmi.Egy pár napig hagyom, de szerintem ennyi volt.(kopp-kopp)

2010. aug. 11. 20:16
 50/56 anonim ***** válasza:
86%
nem baj, várunk...
2010. aug. 11. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!