Nemrégiben volt egy rém álmom.Nah akkor igen.De ez elmult.Csak azért mert sötét van nem félek.
2010. nov. 1. 11:17
2/18 anonim válasza:
Sajnos eléggé tartok a sötéttől-szobában, lépcsőházban. Gyakori élmény nálam a pavor nocturnus-éjszakai rémület, ami hát...nem túl kellemes. Gyakran ébredek ráadásul arra, hogy ég a villany a szobámban, mert álmomban felkapcsoltam.
2010. nov. 1. 11:22
3/18 anonim válasza:
Nyilván lányka vagy!!
Én személy szerint nem félek a sötétben utcán sem,magabiztosan lépkedek mindig,sőt éjszaka csak koromsötét szobában tudok elaludni,egyzserűen zavar a fény,még egy kicsi is!! 28F
2010. nov. 1. 11:50
4/18 anonim válasza:
Én pl. nem vagyok lány és ez a betegség főleg fiúknál, férfiaknál fordul elő.
Második válaszoló voltam.
2010. nov. 1. 11:56
5/18 anonim válasza:
Ezt nem tudtam,nem is ismerem ezt a betegséget!Akkor embere válogatja ki mennyire fél a sötétben...
2010. nov. 1. 11:58
6/18 anonim válasza:
Én lányka vagyok és bizony félek:)
Eléggé élénk a fantáziám.
Irigyelem azt a válaszolót, aki el tud aludni koromsötétben:)
2010. nov. 1. 12:03
7/18 anonim válasza:
így konkrétan nem félek a sötétben, viszont ha nem tudok elaludni és nézem a plafont a sötétben,(amit persze nem látok), akkor elkezdek furcsa dolgokat képzelni...pl gyakran hallom azt h valaki v valami lépked a szőnyegen és tisztán hallom....:S
2010. nov. 1. 12:17
8/18 anonim válasza:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:03
Én vagyok a koromsötétben alvó=)
De miért félsz a sötétben éjszaka a szobádban?Nincs becsukva a szemed,mikor próbálsz elaludni?Akkor meg igyis úgyis sötét van nem ?:D
2010. nov. 1. 12:48
9/18 anonim válasza:
Fuldoklok vaksötétben, úgy érzem, mintha rám telepedne.
Meg ugye írtam, hogy élénk a fantáziám, néha elég szörnyű lényekkel álmodom-de ez már gyerekkorom óta így van:/
A félős
2010. nov. 1. 12:54
10/18 anonim válasza:
Amúgy tudom, hogy ez irreális félelem, de na..ez van:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!