Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Féltek a sötétben? Van vmi,...

Féltek a sötétben? Van vmi, amitől konkrétan féltek, vagy csak azért, mert nem láttok rendesen és ki tudja mi lehet ott?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 11:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Úúúgy megvédenélek és felvenném a harcot a szörnyű lényekkel is!!Nah mind1..:D

Akkor marad az asztalon pislákoló kislámpa Neked!;)

2010. nov. 1. 12:58
 12/18 anonim válasza:
Én is félek a sötétben (igaz most már egyre kevésbé). Ennek az az oka, hogy szép nagy házunk (300m^2) van, ami ugye néha recseg, ropog(hőtágulás, denevérek, egér, macsik, stb. és mivel elég jó a hallásom, hallom a ház körüli zajokat is, és elég félelmetes, amikor hallom,hogy lenn valami kaparássza a bejárati ajtót, és aztán megreccsen benn a parketta, meg a lépcső...), meg kinn lakunk a város szélén, közvilágítás nem az igazi, meg mindig köd van éjjel... Bár most megoldottam a problémát, vettem pár acélgolyót, úgyhogy biztonságban érzem magam.
2010. nov. 1. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Régen féltem. Ma már imádom. Egyszerűen szeretem a sötétet. Megnyugtat, átölel, mondhatnám akár családiasnak. Egy barátnak, aki mindig visszatér, velem van, szórakoztat, vigyáz rám. Számomra ez a sötét. Minden ami velem van, és ami én vagyok a lelkemben.
2010. nov. 1. 14:01
 14/18 Neménvagyokaz ***** válasza:
Én nem félek a sötétben csak a nem szeretem mert mert hát az emberek mégsem a sötétségben élnek és az érzékszervek is inkább a fényre álltak át. Pl. Ha mondjuk este lekapcsolom a lámpát és egy kis ideig nem látok semmit akkor a hallásom is romlik arra a kis időre. Meg azért se szeretem a sötétet mert sok horrorfilmet nézek és néha rám jön az "agymenés" és elkezdek mindenféle ijesztő dolgot a sötétbe képzelni:D
2010. nov. 1. 15:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok :) Az én fantáziám is nagyon élénk...! A házban még elvagyok, de az utcán... Rettenetes! A legszörnyűbb, h hiába mondogatom magamnak, h csak a fantáziám élénk... Ritkán nyer a racionális felem :(
2010. nov. 1. 15:23
 16/18 anonim válasza:

hát én csak néha félek

például amikor nem tudok elaludni és csak nézegetek a sötétben akkor mindig elképzelem ahogy az ágyam széléhez nézek, hogy egy ilyen horror filmekben látott kiscsaj hirtelen előugrik.

ez lehet hogy így nem ijesztő de esténként nekem az, viszont fura hogy akkor sem kapcsolom fel a villanyt, mert csak korom sötétben alszom el

meg egyszer feküdtem, és tüsszentettem, de egyedül voltam és mégis vmi suttogó hangon hallottam hogy egészségedre, én meg elfordultam mintha nem is halottam volna, aztán megint hallottam, tuti csak képzeltem, de azóta akár hányszor tüsszentek eszembe jut

2011. jan. 1. 15:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Én amikor egyszer mentem haza a barátnőmtől,kb este hat körül,akkor már eléggé kezdett sötétedni,én meg mint valami kommandós,lopakodtam meg rohantam az utcán,mint egy őrült,egyszerűen mindig fosok,hogy valaki követhet,meg ilyesmi.Mert a mi környékünkön van 1-2 őrült hajléktalan :s
2012. ápr. 4. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,és 13 éves lány.:D
2012. ápr. 4. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!