Kint vagyok a teraszon délben, teregetek.Egyszer csak egy nagy csörömpölés.Bemegyek az étkezőbe, a fali óra a földön, darabjaira törve.Egész egyszerűen leugrott a szögről.A szögről, ami felfelé hajlik, és meg sem mozdult a falban.Na, oké, fellapátolom, megyek vissza teregetni.Ki sem érek az ajtóig, megint egy csörgés.Hát rendesen besz@rtam, megyek vissza, megnézni, a szedőkanál, meg egy fakanál megint az étkezőben a földön.Na azt is összeszedtem, de ki, vagy mi garázdálkodik nálunk?Azért ez elég érdekes nem?Nem diliztem be, az tuti.Egyedül voltam otthon.
Nem volt huzat, semmi nem volt nyitva, a teraszajtót is bezártam mikor kimentem teregetni.
2010. aug. 9. 19:43
12/56 anonim válasza:
Véletlenül se szerelj be kamerát, az csak feldühíti(ha szellem vagy valami) és csak rosszabb lesz, ajánlom a házszentelést,szelleműzést,démonológust (attólfügg mi van a házban)
2010. aug. 9. 21:35
13/56 A kérdező kommentje:
Jajj, ne ijesztgess már, a kamera feldühíti?Miért?Akkor mi a sz@rt csináljak?Mi az a démonológus?Hát ez király.Micsoda balek vagyok, pont ide kellett jönnie?És mit csinál ha feldühíti a kamera?Na ma éjszakára kész vagyok.
2010. aug. 9. 21:42
14/56 anonim válasza:
Nem feltétlenül rossz szellem! Ne félj! :-) Lehet,hogy csak halott nagymama/papa, rokon,aki így próbál figyelmeztetni valamire.
2010. aug. 9. 21:49
15/56 A kérdező kommentje:
A nagymamám 5 éve halt meg, annyira szerettem, hogy majdnem megszakadt a szívem.Az biztos, hogy rengeteget álmodom vele, de ő tuti, hogy nem törne -zúzna, hanem valahogy máshogy figyelmeztetne.Passz, nem tudom ki vagy mi lehet.
2010. aug. 9. 21:55
16/56 anonim válasza:
Lehet, hogy voltak kisebb jelek, amiket te nem vettél észre, ezért ilyen "brutális"
2010. aug. 9. 22:06
17/56 anonim válasza:
21:49 vagyok, ahogy ez előttem lévő is fogalmazott,lehet, hogy az apró jelekre nem reagáltál,s így próbálta magára felhívni a figyelmet,ill. téged figyelmeztetni valamire. Pl. az óra jelképezheti azt is, hogy több időt kellesz fordíts a pihenésre/családra/munkára/magadra/akármire. Ugyanígy a kanalak utalhatnak az egészségesebb ételre, vagy akármire. :-)
2010. aug. 9. 22:13
18/56 A kérdező kommentje:
21:49
Milyen igazad van, lehet benne valami.Erre nem is gondoltam volna.
2010. aug. 9. 22:16
19/56 anonim válasza:
szerintem hagyd el a házat minnél előbb csak tudod (nem vicc) szerintem elég dühös szellem lehet ha így tör zúz és ez lehet hogy még csak a kezdet ha kopogószellem akár még az életedre is törhet szerintem ma éjszaka keress valami más alvóhelyet rokon ismerős akárki de ott semmi képpen se maradj hívj valami "mágus"t aki visszaküldi a túlvilágra szegény lelket
2010. aug. 9. 22:56
20/56 anonim válasza:
Utolsó:Ugyan már!:-D
Egyébként nem feltétlenül gonosz szellem lehet.Nálunk is voltak ilyesféle dolgok, de nem tört az életünkre.:-)
Amúgy , ha felszerelsz kamerát a lakásba, és ha van rajta valami fura, akkor beszámolsz nekünk róla??:-):-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!