Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Na, rendesen beparáztam ma....

Na, rendesen beparáztam ma. Mi volt ez?

Figyelt kérdés

Kint vagyok a teraszon délben, teregetek.Egyszer csak egy nagy csörömpölés.Bemegyek az étkezőbe, a fali óra a földön, darabjaira törve.Egész egyszerűen leugrott a szögről.A szögről, ami felfelé hajlik, és meg sem mozdult a falban.Na, oké, fellapátolom, megyek vissza teregetni.Ki sem érek az ajtóig, megint egy csörgés.Hát rendesen besz@rtam, megyek vissza, megnézni, a szedőkanál, meg egy fakanál megint az étkezőben a földön.Na azt is összeszedtem, de ki, vagy mi garázdálkodik nálunk?Azért ez elég érdekes nem?Nem diliztem be, az tuti.Egyedül voltam otthon.

Köszönöm a normális válaszokat.

2010. aug. 9. 19:11
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

Nem hazudtam, nem kamuztam, csak dolgoztam, most jöttem haza.Semmi különöset nem látok, a szerelő még nem volt a kam ügyben.Éjjel is csend volt, vagyis aludtunk, és nem hallottam semmi.Ma éjjel már forogni fog a film, beszámolok róla, hogy mi volt.

Köszi a normális válaszokat.

2010. aug. 10. 17:42
 32/56 anonim ***** válasza:
27%
még mindig azt mondom hogy hagyd el a házat a saját lábadon míg megteheted ez nem játék!
2010. aug. 10. 18:17
 33/56 anonim ***** válasza:
33%

:D fetrengek a röhögéstől :D ezek a kommentek,meg szakértők,jáj :D hát igen,nagy az isten állatkertje :D

ugyanazt tudom neked irni,mint a másiknak,aki hasonlót kérdezett :) csak az létezik,aminek hitet adsz :) ha te hiszel ezekben,akkor létezik,és hivhatod a nagy szinész szelleműzőket,akik lekapcsolnak rólad pár tizezret :D te meg az elmédet megnyugtatod hogy,igen!most már elmentek a szellemek :D CSAK AZ LÉTEZIK AMIBEN HISZEL!! :D :D

2010. aug. 10. 20:36
 34/56 anonim ***** válasza:
80%
De vicces emberrel van dolgunk :D Kedves kérdező nem kell parázni, csak hülyül ez a drága :D áááh megszakadok :'D Szellem szakértő mi? legombol 50k-t aztán elhúz...
2010. aug. 10. 22:10
 35/56 anonim ***** válasza:
23%

te tudod kérdező hallgass ezekre a tudatlan halandókra.. ha kell segítség esetleg írj privátot

de még egyszer mondom nem játék

2010. aug. 10. 22:15
 36/56 anonim ***** válasza:
77%
48%-nak igaza van!Ha ez valóban szellem,akkor tényleg veszélyes lehet...,addig örüljön az aki cikizi,amig nem volt dolga ilyennel!Majd akkor röhögj ha ilyen helyzetbe kerülsz,de akkor garantálom,hogy lefagyna a mosoly az arcodról!!
2010. aug. 10. 22:16
 37/56 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező... szerintem ne hallgass senkire, egyszerűen várd meg mi lesz. a szellem nem fog éjszaka csak úgy """MEGÖLNI""" hagyjuk már ilyen csak a filmekben van az istenért! gondolkodj logikusan! és igaza van az előttem szólónak, ez nem játék, de a szellem akar valamit jelezni. ennyi az egész. mi lett a kamerával? bevetted amit ez a fszfej mondott? :D
2010. aug. 10. 22:17
 38/56 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező letelt az este töltsd fel a felvétel "izgi" részét youtubera és linkeld be!
2010. aug. 11. 10:48
 39/56 anonim ***** válasza:
90%

Ja!:D:)

Én is kíváncsi lettem.

2010. aug. 11. 14:36
 40/56 anonim ***** válasza:
65%
Ez jó 5let,a youtubera dobd fel tényle, ha esetleg garázdálkodna egy szellem!!
2010. aug. 11. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!