Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Eléggé fura ez a videó. Mit...

Eléggé fura ez a videó. Mit gondoltok?

2010. júl. 25. 17:07
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Ezt mondjuk már az elején is megmutathattad volna :))
2010. júl. 28. 12:44
 42/50 anonim ***** válasza:
Nem figyeltem én sem mivel azt hittem elég ha elmagyarázom a trükkjét. De nem hittetek nekem ezért alaposan meg kellet néznem a videót. Természetesen nekem sincs szuper szemem, átsiklottam felette viszont a szellemek létezésére semmi bizonyíték sincs így egyértelműen ember vagy a környezet tud előidézni ilyen cselekvéseket, és persze az agy aki mindezt azonnal szellemnek hiszi. Ezért működnek ezek a videók.
2010. júl. 28. 12:48
 43/50 anonim ***** válasza:
Háát, én azért eléggé szkeptikus vagyok az ilyen videokat illetően, nem hiszek el akármit,de azért ez a video...hát le a kalappal,aki ezt így össze tudta hozni. :)
2010. júl. 28. 12:49
 44/50 anonim válasza:
Azt nem értem,hogy amit küldtél képet..Azon mintha az egyik oldalán 3 zsinór lenne a 2 helyett..De nézd meg jobban..Az a középső 3. a másik oldalon lévő 1. zsinór..Ami a képen úgy tűnik mintha egy 3. lenne az egyik oldalon..Tehát??Vagy ha nem azt kell nézni,akkor mit??:D Amúgy a nő hülye beszólásairól..Szerintem simán lehet valaki ilyen hülye..Mert ilyenkor azt se tudja mit beszél....Szóval szerintem ez nem damil(kivéve ha nagyon profi munka áll mögötte)...
2010. júl. 28. 12:58
 45/50 anonim ***** válasza:
Nézd meg még egyszer a videót, majd látni fogod te is, és most figyelj jobban.
2010. júl. 28. 13:21
 46/50 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy ennyit lehet vitatkozni egy ilyen gagyi videón. 5 éves korunkban találtunk ki ilyen szellemeket, mi is damillal meg mikor mi jutott eszünkbe, erről meg felnőtt emberek vitatkoznak. Vicc.
2010. júl. 28. 18:25
 47/50 anonim ***** válasza:

igaz hogy nincs semmi bizonyiték a szellemek létezésére de ha azt nézzünk hogy még mindig több a bizonyiték arrol hogy léteznek minthogy nem.

amugy ez a video elég fura.. szerintem ez damil mert az nem látszódik olyan messziről bárhogy is nézed nem fogod látni.. meg az tényleg elég hülye beszólás hogy ez fizikai lehetetlenség.. hát nekem ez a mondat még akkor se jutott vola az eszembe ha gondolkodtam volna rajta..:D

2010. aug. 6. 11:21
 48/50 anonim ***** válasza:
szerintem nem kamu mert így bevágni élethűre?
2010. aug. 25. 18:00
 49/50 anonim válasza:

én leszarom:D..élem tovább az életem és elfelejtem ezt amit láttam:D:D

kineszarjalehogymiez:D

2010. aug. 29. 14:33
 50/50 anonim ***** válasza:

elégggé remeg a kamerázó keze... :)

szerintem FAKE :)

bár elég érdekes a 3. és az első része...de könnyen ki lehet vágni az embert onnan egy programmal...

2011. márc. 27. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!