Eléggé fura ez a videó. Mit gondoltok?
Én a szkeptikusok táborát szeretném erősíteni. Egyik ok, hogy a trükk rettentő egyszerűen kivitelezhető. Nem kell hozzá csak egy elhagyatott ház és egy kellően hosszú damilszál. A másik én nem tudom, de ha én láttam volna akkor nem lettem volna ilyen hidegvérű. Kemény férfi létemre tuti remegtem volna nem tudtam volna ilyen egyenesen tartani a kamerát. A harmadik ok, hogy miért nem mentek közelebb. Tudom, hogy birtokháborítás de ha szellem akkor csak azért is megnézem már közelebbről. A negyedik dolog ami arra utal, hogy nem igazi a beszéd csak, hogy idézzem:
- Hát nézd meg, hogy áll!
- AAZZTAAA...
Hát nem tudom én tuti valami ilyet mondtam volna:
-!%?+=//%+" (remélem be tudjátok helyettesíteni a szavakat)
Az utolsó dolog pedig, ha tegyük fel egy gyerek szelleme aki ott halt meg, akkor minek áll meg a levegőbe? Amikor kicsi voltam minden áron magasabbra akartam menni nem megállni a levegőben...
fizikai lehetetlenség az hogy a szél annyira meg tudja fújni az üres hintát hogy egy helyben marad???:D:D:D
owned.
látszik a nőről hogy nem atomfizikus.
hallod,ha a szél fújta volna:
1.hallani lehet a felvételen
2.szél nem lehet,mert nem marad meg teljesen, 1 helyben a hinta...
azért mások is gondolkodhatnának
vagy damil,vagy szellem...
De akkor mért pörög úgy mikor a kisgyerekek be meg ki pörgetik magukat...
van még folytatása :
http://www.youtube.com/watch?v=7Ll7Jd9_NxY&feature=related
Naba.zd..Ez durva..:O
Tényleg..Vagy damil,vagy szellem..:D Én nem hiszek a szellemekben,de ilyet nem láttam még..Ha meg szivatás,akkor gratula..Elég élethű..:D
szél.
megfújja olyan erősen hogy egy helyben marad.
Most komolyan. Ha már nem az hallatszik a felvételen h Úristeen Ba*** Mi a Fa**** ?!?! Akkor már kamu ?:)
Egyébként a második videon nem úgy tűnik mintha olyan rohadt egyenesen tartaná a kamerát, de mondjuk ez is,kit érdekel?? Nem tarja egyenesen,akkor biztos nincs beszarva,,,ez vicces:D
Nem mindenki ájul el rögtön egy ilyen látványtól.
Érdekes, az tény,sőt én nekem nem tűnik kamunak.
Sőt mondják is a video alatt ,h nem félnek stb ,inkább érdekesnek találják, ez szerintem is inkább az érdekes kategória,nem a félelmetes. :)
Meg minek menjenek közelebb? Megérinteni úgy sem tudják "őket" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!