Eléggé fura ez a videó. Mit gondoltok?
2010. júl. 25. 17:07
31/50 anonim válasza:
De ha egy damillal húzogatják azt is látni kéne nem??
A hinta zsinórján..
Ha odakötsz valamit akkor az amihez oda kötöd az nem marad egyenesen...hanem egy ponton ahol oda van kötve ott az látszik.. ez is fizika :D
32/50 anonim válasza:
Az elsönél:ha tartanák az elején a damilt,a hinta kötele nem igy állna....
33/50 anonim válasza:
A damilt nem csak a hinta kötelére lehet rákötni kedves utolsó előtti, hanem pl a hinta aljához esetleg az egész ülő részt át lehet kötni vele. De itt feltehetően a hinta videóhoz eső alsó részére, a kötél annak a végére ami a ülő rész alatt van, na oda lett kötve. Ez nem fizika hanem gondolkodás :)
34/50 anonim válasza:
Aha jó:) ÉS ha oda volt kötve mit írtál és feltehetőleg egy szál akkor hogy tudta körbe forgatni, felhúzni, előre hátra össze-vissza ?! :)
Meg mondta a video feltevője,hogy nem volt ott semmilyen damil ,megnézték..
35/50 anonim válasza:
A videó feltevője egyértelműen nem mondja el, hogy ott volt damil mert akkor érvényét vesztené az egész és ki lenne rá kíváncsi? Megnéznél egy olyan videót aminek ez lenne a címe: Kamu szellem egy hintánál nagyon jók vagyok csekkold...? Szerintem nem. A videó nem egy részből áll tehát a kamerát leállították közben, simán meg lehet csinálni azt hogy pörögjön. Egy példa rá: Nézzük szemből a hintát! köss a bal oldalra egy damilt vezesd át a jobb oldalon a kötél előtt majd a felülnézeti képen a jobb felső tartóvason át és húzd előre a felülnézeti képen lefele. Csináld meg az ellentétes oldalon is és húzd meg és láss csodát pörög :) Nincs ott szellem csak emberi furfangosság hidd el nekem.
36/50 anonim válasza:
De igazad van fogd csak rá a szellemre akkor legalább nem kell filózni, hogy csinálhatták meg! :)
38/50 anonim válasza:
De tudod mit megmutatom miért kamu a videó:
Nézd meg jó alaposan... azt hiszem nem kell elmagyarázni mit látsz a képen.
39/50 anonim válasza:
Remélem ezzel lezártuk a szellem témát, ügyes de sok buktatója van a videónak de ezeket már leírtam egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!