Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Eléggé fura ez a videó. Mit...

Eléggé fura ez a videó. Mit gondoltok?

2010. júl. 25. 17:07
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
72%
Most komolyan ha ott lennél nem éreznél késztetést, hogy belerúgj a hintába? Őszintét...
2010. júl. 25. 18:17
 12/50 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit reagálnék élőben:)

Egyébként érdekes, nem írták le,h hol található a ház,meg kiváncsi lennék rá,hogy azóta volt -e ilyen eset ott.

2010. júl. 25. 18:25
 13/50 anonim ***** válasza:
hát én nem szívesen mennék erre a játszótérre, lehet kamu, de nekem is pont a bepörgetés tűnt fel, h gyerekek szokták ezt csinálni és damillal azt viszonylag nehéz....
2010. júl. 25. 18:27
 14/50 anonim válasza:
18%
Pedig hozzáértő simán tud trükközni egy ilyennel. Damil, megfelelő technika, és mehet a "bábozás". Damilin rángatni nem nagy cucc...
2010. júl. 25. 18:35
 15/50 anonim ***** válasza:

Akik felevették a videot,írták,h odamentek miután leállt a hinta és nem volt ott semmi !

De amúgy aki nem akarja elhinni,az úgyis bele fog beszélni bármit,amit csak akar,hogy meg tudja cáfolni :)

2010. júl. 25. 18:37
 16/50 anonim ***** válasza:
Vegyük a tényeket: Semmi bizonyítékunk sincs arra sem, hogy szellem volt és arra sem, hogy trükk. Így egy videóból nem lehet megmondani. Viszont racionálisabbnak tűnik a damil, hiszen ezt biztosan meg lehet csinálni, viszont arra, hogy szellemek léteznek semmilyen kézzel fogható bizonyíték sincs.
2010. júl. 25. 18:41
 17/50 anonim ***** válasza:
Húú ez durva. De ha megnézitek, csak egyik oldalra mozgott. És azt damillal meg lehet csinálni. mert ha tényleg bepörgött volna akkor oké aláírom hogy nem kamu. Lehet valami gyerek lakik a házban és megsz*vatta a szomszédot.
2010. júl. 25. 19:10
 18/50 anonim ***** válasza:
Nekem nem tűnik kamunak. Persze ettől még lehet az. De én aztán biztos nem mentem volna közelebb. Inkább messzebb. :D
2010. júl. 25. 19:13
 19/50 anonim ***** válasza:

én nem éreznék késztetést hogy belerúgjak hanem majd összeszartam volna magam nemhogy még közelebb menjek..

amúgy én hiszek a szellemekben de ezt tényleg meg lehetett csinálni damillal meg az is ellene szól hogy PONT akkor kamerázták amikor megállt.. szóval.:/

2010. júl. 25. 19:39
 20/50 anonim ***** válasza:
62%

19:10-> megnézted mind a 3 videot?

Mert az egyikben bepörög...

Utolsó-> ez akkora hülyeség,h "pont akkor kamerázták stb"

Ez nem egy 5perces dolog volt,ahogy a videokból is kiderül,ráadásul ki tudja,hogy mikor észrevették,azelőtt mióta mozgott a hinta.

2010. júl. 25. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!