Földönkívüliről videó? Ezt láttátok e már? Mit gondoltok?
nem,nem fake állítólag,olvastam róla...
az FBI az elmúlt 50 év UFO aktáit közzé tette és 1 hónapon keresztül ingyen le lehetett tölteni... FBI os felvétel és azt hiszem 1947 ben Roswell ben lezuhant UFO ürhajó túlélője... Bővebben itt: [link]
Ez a felvétel 100%-ig igazi!, Nem tudom hogyan lehetne meg értetni azt, hogy a videó kb 50-60 évvel ezelőtt készült, nem tudom hogy szól-e olyan hír hogy ezt a felvételt az fbi tette volna közzé, de szerintem közük lehet egymáshoz hiszen szinte ugyan azon a napon tették fel ezt a videót is...
Nem kell mindenben a kamut keresni, szerintem igazi... Olyan nehéz lehet elhinni, azt hogy lények fényéveket tudnak utazni...
Hozzá tenném, hogy a videón látható lény humán szerű, emberi lénynek néz ki, Ezért is lehetne azt hinni, hogy ez a lény ember egy másik időből, jobban mondva a jövőből...
Lehet hogy pár ezer év múlva így fogunk kinézni... Nem lehet tudni, lehet hogy 100 év múlva így fogunk kinézni egy katasztrófa után...
nagyon klassz videó.. Biztosra veszem, hogy igazi felvétel, és hát Zeta Reticuli ufo kiszivárgott felvétele ez a videó... szóval tuti nem kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amit linkeltem felvétel, látható rajta az amikor az 51 arenaban leeset lény fekszik.. nézzétek meg érdekes, a felvétel elég régi sajnos..
És nem kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!