Földönkívüliről videó? Ezt láttátok e már? Mit gondoltok?
Mindkét felvétel lehet valós, de igazán az tudhatja az igazat, akinél az eredeti van. A klippek hangeffektusa ugyanaz, mintha egy régi celluloidos vetítőgép működne. De ettől még nem feltétlen eredeti. Sima Movimakerrel is lehet régivé varázsolni bármilyen modern felvételt.:-)
Bennem felmerült az is, úgy lettek összeollózva a jelenetek régebbi mozifilmekből! :-)
Persze ez csak az én első benyomásom, attól még lehetnek igaziak. De akkor hol a csudában vannak a többi szalagok? Mert hogy nem csak egy-két felvétel készült, az tuti.
Vagy ezekről is kiderül, hogy úgy készültek, mint az elhíresült ufonauta-boncolásos?
Idegenek léteznek! Ez tény. Csak az emberi faj olyan őrülten egoista, hogy foggal-körömmel ragaszkodik a dogmatikus "tudományossághoz". Ami nem fér bele, az nincs, üldözendő /inkvizició elé vele!/:-)
De szerencsére vannak a "nem hülye" emberek, akik kicsit tovább látnak ennél. Viszont annyi hamis, manipulált videó, felvétel kerül ki úgy, hogy -"ez tuti"-bizonyítási kényszerből, feltűnési vágyból, hogy hiteltelenné válik sok, valóban igazi felvétel is. A tények és azok elferdítése ma már fejlett iparággá nőtte ki magát. Ember legyen a talpán, aki kibogozza.
Ez így van az idegenekkel, ufonautákkal kapcsolatban is.
Ezért is írtam, a valódiságát csak az tudja, akinél az eredeti van. Hogy miként tálalja, lelke rajta.
Hiszem, hogy nem az ember az egyetlen az univerzumban. Sőt, még csak nem is a legfejlettebb. :-)
Igen, szerintem is valódi! Nézzétek csak meg ezt, állítólag kutatók egy csoportja rögzítette ezt a felvételt, ami aztán bejárta a világot, és mindenhol nagy megdöbbenést keltett:
@diator
A videónál amit linkeltél, csak egy kicsit kellett volna lejjebb görgetned:
"There will be a movie released soon. This is actually leaked by the studio to create buzz."
"Hamarosan elkészül egy film. Ezt valójában a stúdió szivárogtatta ki, hogy egy kicsit hájpolja a filmet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!