1/38 anonim válasza:
ez kis zseblámpa vagy lézer,majd biztos ilyen fogyatékos tempóba mennek,meg ilyen céltalanul,ezt nagyon könnyű megcsinálni,én nem hiszek az ufókban :D
2/38 x) válasza:
Én hiszek bennük de ez bármi lehet... szinte semmi sem látszik belőle csak annyi hogy valami fény.
4/38 anonim válasza:
Trükk.
Amúgy 18:13-as: Hát akkor te nagyon beteg lehetsz...
UFÓ jelentése Azonosítatlan repülő tárgy és ha például látsz az égen este egy repülő objektumot és nem tudod mi az akkor az UFÓ vagyis azonosítatlan repülő tárgy.
5/38 x) válasza:
Egyébként kérdezhetek valamit? Reptoid ezredes már klónoztatja is magát hogy hirtelen 5 lett belőle? :DD
6/38 anonim válasza:
Nem, nem klónoztatja magát. Egyre több reptoid lesz a gyakorikérdéseken és sok ezek közül az ezredes rangú.
Ez amiatt van mert közeledik az invázió napja.
7/38 anonim válasza:
Ja és azért jönnek ide a reptoidok mert sok itt az információ.
8/38 anonim válasza:
Úgy értem a gyakorikérdéseken sok az információ.
9/38 x) válasza:
Jaa értem, köszönöm. Várunk ám titeket szárított fokhagymával meg töpörtyűvel hátha megéheztek a hosszú út meg háborúzás alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!