Eléggé fura ez a videó. Mit gondoltok?
2010. júl. 25. 17:07
21/50 anonim válasza:
durva dolog a damil mi... ? :P
22/50 A kérdező kommentje:
Egyébként én is hiszek a szellemekbe... és szerintem nem tűnik kamunak, de tuti hogy nem mentem volna oda =/
2010. júl. 25. 21:08
24/50 anonim válasza:
Damilra tippelek. Méghozzá a felvételt készítő oldaláról. Valamelyiken megfigyelhető, a hinta előre lendül-húzzák először.
25/50 anonim válasza:
én a néni rosszul eljátszott megjegyzései miatt gondolom kamunak: "ez fizikai képtelenség.." ilyet nem mond senki ilyenkor, pláne nem ilyen béna hangsúllyal.
26/50 anonim válasza:
A hinta ez elején egy vékony damillal lazán fel van kötve,majd a damil elengedi,és a hinta leesik,de a lendülettől még mozog...
27/50 anonim válasza:
minél többször nézzem meg egyre valószinűbb ,hogy kamu
28/50 anonim válasza:
hát nemtudom ha kamu akkor cérna,vagy zsinór
de felnőttek mért szórakoznának ilyennel?hangokból itélve felnőttek vannak ott
két kérdésem lenne a feltöltőhöz:
1. a szomszédok mit szóltak amikor hazaértek és ezt megnézték?:D
2.ez hol van milyen faluba,városba?
29/50 anonim válasza:
"de felnőttek mért szórakoznának ilyennel?"
Igaz. Meg minek dobálnának tévé székházat kikapargatott utcakővel... Lássuk be, esélyesebb, hogy senki és semmi nem hágta át a fizika törvényeit, és nem kellett hollywoodi trükkmesternek se lenni ehhez. Bolondnak lenni ajánlott volt, vagy talán jót tesz a biznisznek is.
30/50 anonim válasza:
Fura, hogy azt senki nem jegyezte meg, vagy vette észre, hogy ha ül a hintában valaki, akkor az egyáltalán nem így mozog. A kötél sem úgy feszül, mintha ülne benne valaki, próbáljátok ki. Így huzogatni könnyebb, mint benne ülni és egyan ezt csinálni. Nem így áll a kötél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!